Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki kapott már Covid...

Valaki kapott már Covid védettségről igazoló kártyát? Állítólag márciusban már postázzák.

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én kaptam :)
2021. márc. 9. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
És hány hónapig érvényes? Kb. félévente oltathatod magad újra...
2021. márc. 10. 01:51
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Én covidos voltam novemberben, azért kaptam. Így fél évig érvényes (a karantén feloldásától számítva).

Aki oltás miatt kap, annak úgy tudom, hogy nincs meghatározva az érvényessége, mivel még nem tudják hogy meddig tart utána a védettség. De valószínű hogy több mint fél évig. Mindenesetre inkább oltatnám magamat félévente, minthogy újra elkapjam...

2021. márc. 10. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Utolso! Kellett igenyelned vagy negativ tesztet produkalnod?
2021. márc. 10. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kellett, elküldték maguktól.
2021. márc. 10. 11:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is novemberben voltam Covidos, de még nem kaptam.
2021. márc. 10. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Én sem kaptam még, szeptemberben voltam covidos, úgyhogy talán nem is fogok már. De eszem ágában sincs beoltatni magam, annyira azért nem vagyok puhány, hogy minden kis sz@r ellen beoltassam magam :DD

És ne mondja senki, hogy egy oltás nagyobb védettséget ad, mint az, ha saját erőből legyőzte a szervezetem a betegséget. Hülyeség úgy, ahogy van..

2021. márc. 11. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, gondolom hogy te is nemsokára megkapod.:) Én is meglepődtem hogy ilyen hamar elküldték. De most még úgysem nagyon tudjuk, hogy mire lesz ez jó.

(Egyébként tényleg kíváncsi lennék hogy mi volt annyira rossz a 3-as válaszomban, hogy így le lettem pontozva. Csak az előző válaszra reagáltam.)

2021. márc. 11. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Csak random lepontoznak mindenkit, aki elkapta már:DE
2021. márc. 11. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
*az ott egy :D akart lenni, ,,E” nélkül:D
2021. márc. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!