Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kapjam el a covidot...

Hogyan kapjam el a covidot hamar, hogy védettségről szóló papírom legyen? Többi lent

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, már átestem a covidon de nincs róla papírom, körülöttem mindenki covid pozitív volt de engem nem teszteltek anno csak itthonmaradtam 2 hetet betegen.

Hogyan tudnám elkapni megint? Pozitívat szeretnék tesztelni mihamarabb. Oltás helyett sokkal szívesebben lennék ismét beteg. Segítsetek!

2021. febr. 11. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Kérj egy antitest tesztet.
2021. febr. 11. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg nyalogasd a buszon a kapaszkodókat sunyiban.
2021. febr. 11. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a pozitív teszt csak 3 hónapig érvényes, utána vakcináznod kell.
2021. febr. 11. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem a kérdés nem komoly, de aki átesett a fertőzésen annak várhatóan elég lesz antitest-teszttel bizonyítani a védettségét.
2021. febr. 11. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Antitest tesztel tudod igazolni, hogy elkaptad.
2021. febr. 11. 13:41
 6/7 anonim válasza:
46%
elmész te a PICSÁBA a kérdéseddel.
2021. febr. 11. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Az megvan, hogy nem ad védettséget? Illetve egyesek szerint ad 3 hétig, 1 hónapig, 3 hónapig és 6 hónapig is. De ha újra el tudod kapni, és el is akarod, tehát újra el tudod kapni, akkor mi értelme is van ennek? Mit igazol? Mert szerintem semmit. Nem ad (kellő) védettséget.
2021. febr. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!