Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gondolkoztatok azon, hogy el...

Gondolkoztatok azon, hogy el kellene kapni a COVID-ot a védettségi igazolvány érdekében?

Figyelt kérdés
Én áprilisra tervezem, hogy meglegyen az igazolvány, és nyáron mehessek, amerre akarok.
2021. febr. 24. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is tervezem
Nem, beoltatom inkább magam
Nem, de nem is oltatom be magam
26 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
51%
Nem nagyon gondoltam ilyenre.
2021. febr. 24. 22:19
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
Felesleges elkapni, az államapparátus működését ismerve áprilisra kialakulnak azok a kevéssé hivatalos csatornák, ahol megvásárolható lesz az igazolvány.
2021. febr. 24. 22:19
 3/39 anonim ***** válasza:
60%
Nem, már voltam koronás, igazolványom még sincs. Beoltatni meg beoltatom magam, ez az egyetlen, amivel lehet segíteni, hogy végre feloldják a korlátozásokat
2021. febr. 24. 22:30
 4/39 anonim ***** válasza:
61%
Lyaly de naiv vagy utolsó....
2021. febr. 24. 22:34
 5/39 anonim ***** válasza:
47%
Nem, csak kutató, aki pontosan tisztában van a dolgokkal és nem egy ostoba birka, aki képtelen következtetéseket levonni. Egy icipici logika kéne utolsó
2021. febr. 24. 22:39
 6/39 anonim ***** válasza:
93%
Inkabb csinaltatok tesztet hatha voltam az tunetmentesen
2021. febr. 24. 22:39
 7/39 anonim ***** válasza:
68%
Igen, szervezem is már a covid partyt, több fertőzöttet is meghívok. Mind közös pohárból fogunk inni és az ablakot ki se nyitjuk.
2021. febr. 24. 22:55
 8/39 anonim ***** válasza:
33%

“ Nem, csak kutató”

És ez hogy jön ide? Egy kutató nem lehet naiv? Lehet mégis csak hiányzik az a logika.

Mellesleg itt mindenki azt ír amit akar. A múltkor röhögtem, volt szavazás pro és kontra, végzettség megjelöléssel, mindenkinek csak felsőfokú volt. Meg egy másiknál mindenki okosabbnak tartotta magát az átlagnál.

Közben leesett, hogy mit értesz logika alatt. Bool algebra szerint működsz, és csak felelős emberek vannak meg birka konteósok. Más nincs a világképedben. 🤣

2021. febr. 25. 06:23
 9/39 anonim ***** válasza:
29%
Úgy jön ide, hogy ezzel foglalkozom, és nem, nem lehetek naív. Az, hogy te nem tudod helyesen használni a kifejezések az a te bajod, meg ez ez a szánalmas személyeskedés is, gondolom ez az életcélod, a gyakorin való felesleges kötekedés. Elég gyengén muzsikálsz, 0 vitakultúra. Smileyzgatás helyett én a helyedben erre gyúrnék rá, mert így csak egy sima konteós birkának tűnsz, aki teljesen h.lye a témához
2021. febr. 25. 06:49
 10/39 anonim ***** válasza:

“ hogy ezzel foglalkozom, és nem, nem lehetek naív.“

Bárki lehet naív. Ez nem a foglakozástól függ. Vagy netán vannak naív és nem naív foglalkozások?

“ Az, hogy te nem tudod helyesen használni a kifejezések az a te bajod”

Nem beszélni magyar?

“ meg ez ez a szánalmas személyeskedés is, ”

Ahham. Én személyeskedek. Te meg csak konteós birkázol. Az nem az. Mondtam hogy csak végletekben tudsz gondolkodni, ha igaz lenne, hogy kutató vagy (bármilyen területen), az feltételez annyi intelligenciát, hogy a dolgok nem csak feketék meg fehérek.

“ Elég gyengén muzsikálsz, 0 vitakultúra.”

Összekevered a vitát a veszekedéssel, mert csak veszekedni tudsz, érdemi vitára képtelen vagy.

“ mert így csak egy sima konteós birkának tűnsz, ”

Teljesen irreleváns, hogy számodra minek tűnök, amíg nem tőled jön a fizetésem. 🤪 (csak neked)

2021. febr. 25. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!