Gondolkoztatok azon, hogy el kellene kapni a COVID-ot a védettségi igazolvány érdekében?
Logikus barátom:
“ Én azt hiszem, hogy nem nagyon lesz vége, hiszen magának a koronavírusnak a természete az, hogy állandóan változtatja a genetikáját. Ez egy ilyen jószág. Tudomásul kell vennünk, hogy olyan módszert kell alkalmaznunk vele szemben, ami ezt valahogy lekövetni képes.”
(Február 16., Müller Cecília)
Én csak hiszek a szakértőnek. Ehhez nem kell agysebésznek lenni, hogy megértse az ember, hogy nem lesz vége akkor sem, ha végigoltanak a “csodavaccinával”.
Semmi konkrétumot írtál 12-es., még mindig a személyeskedésnél tartasz. A 11-re nem reagáltál, gondolom nem véletlenül.
Úgy vagy te hozzáértő, ahogy én prof. a BME-n.
Még mindig csak a kretént tolod. 🤣
Egy szakértő képletekkel, elméletekkel, méréssel érvel, vagy szakvéleményekkel.
Ezek még mindig hiányoznak.
Az intelligencia hiányát szemmel láthatóan arroganciával ellensúlyozod. Ez alapján max elmoshatod a laborban a kémcsöveket, ennyiben merül ki szakértelmed.
“ elhiszem, hogy ez most rosszul esik neked, ”
Tévedsz, ezt csak szeretnéd.
Azt hittem kihagyod, és nem vagy kíváncsi rá.
Szerintem vedd be a nyugtatót, cseréld ki a hímvesszőpelust, vagy azt ami bepállott, akkor felszabadultabb leszel. :)
“ semmilyen ész érvet nem fogadsz be a kis agyadkácsba, ”
Öö... most magaddal is vitatkozol? Most konteós birka vagyok, vagy azt hiszem el ami a médiában lejön? Mert a konteósok pont azt nem hiszik el. Csak szólok.
Apropó, észérv egy szó. Ennyit a gógyidról.
Ahh. Szóval most másolsz. Vicces, hogy te konteósoztál le, mert azt merészeltem írni hogy naiv vagy. Sosem mondtam, hogy bármelyik táborhoz tartoznál. Főleg miután M.C. nyilatkozata szerinted marhaság. (ugyanis innen idult kina dolog, ha még emlékszel, szerinted oltás után vége lesz a korlátozásoknak, szerintem meg a nyilatkozata alapján nem)
“ Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban az biztos”
Neked meg nincs minden csésze a szekrényben. :)
Akkor sem leszel szakértő, ha 100-szor leírod, hogy gőzöm sincs. És nem, nem vitatkozom, csak várok még mindig egy alátámasztást az álláspontodról, ha a tiszti főorvos, és a Robert Koch Institut szakértői mást jósolnak. De ez nagyon nem akaródzik.
Igen ráérek, engem nem terhel meg az óránkénti 10 perc lazításban egy egy kommentet beírni.
Akkor összefoglalom.
Egy dologra hivatkoztam, amit a tiszti főorvos nyilatkozott.
Ez szerinted a konteós baromság.
Az pedig, hogy azt mondtam hogy naivitás ezt elhinni, személyes támadásnak veszed, mert valaki nem hiszi el az alaptalan állításaid.
A vitakultúrád meg annyiból áll, hogy papagájmód ismételgeted a konteóst, fogyit és szinonímáikat.
“ Nem azt írtam, hogy a vírus akkor lesz legyőzve a világon, ha elegen beoltják magukat, ezt itt senki sem írta rajtad kívül.”
Ezt M. C. nyilatkozta. Az pedig hogy nem nagyon lesz vége szerinte, nem azt vetíti elő hogy feloldanának mindent. Vagy ezek szerint van üveggömböd, és látod rajta, hogy nem mutálódik tovább.
A személyeskedéseidre nem reagálok, egyrészt szinten aluli lenne, másrészt már kiállítottad magadról a bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!