Gondolkoztatok azon, hogy el kellene kapni a COVID-ot a védettségi igazolvány érdekében?
Ennyire futja? Leírtad átköltbe az előző kommentemet:. :)
Megtisztelő.
Egy az egyben copyztam MC szövegét, nem átírva. Te nyomod még mindig a kretént, annak ellenére, hogy nem állítólag érdekel. A személyeskedésre sem reagáltam, nem is fogok. Az a te szinted.
Azért légyszíves írd le, milyen konteós baromságokat állítottam?
Gondolom ez megint válasz nélkül marad.
25, többet nem is vártam tőled. Semmi tény, annál több személyeskedés.
Igen, gúnyosan írtam hogy csodavaccina, de nem azért mert oltásellenes lennék. Hanem mert sokan elhiszik hogy azzal egy csapásra megoldódik majd minden.
Holott a hivatalos álláspont szerint is gyakran mutálódik, és mindig rohanhatunk utána.
Pl. Mit csinálunk, ha valamelyik mutálódott változat ellen hatástalan lesz az oltás? Megint lockdown, megint fejlesztés. Csak amióta az első oltóanyagot fejlesztik, lett egy brit meg dél-afrikai változat.
De erre biztos majd megint jön a hülyézés, meg az ostobázás, csak értelmes válasz nem. De hát nem is várok mást sakkozó galambtól.
“ Az, hogy te nem látod át, hogy most addig, amíg Mo-n nem fogy el a nagyja vakcina, addig nem fognak enyhíteni, az a te bajod.”
Ezt sosem cáfoltam. Ebben 100%-ig igazad van. Addig biztos nem fognak enyhíteni. Annyival egészítettem ki, hogy utána sem.
1.: Minek fosni az oltástól? Én a melóm miatt, volt, hogy évi 12-t kaptam.
2.: Aki volt fertőződve, újra elkaphatja. Azaz idiótaság így megadni az igazolványt, és több ország jelezte is, hogy csak az oltottak igazolványa lesz elfogadva. És abból is, csak az EU-ban, vagy az USA-ban elfogadott vakcinás.
Ja, és még a 29.-hez.
Elkapni, direkt? Jó ötlet! Lélegeztető gépen, pelenkában akarok megdögleni, ez az álmom. >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!