Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gondolkoztatok azon, hogy el...

Gondolkoztatok azon, hogy el kellene kapni a COVID-ot a védettségi igazolvány érdekében?

Figyelt kérdés
Én áprilisra tervezem, hogy meglegyen az igazolvány, és nyáron mehessek, amerre akarok.
2021. febr. 24. 22:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Úgy látom még mindig képtelen vagy értelmezni a leírtakat, a konteós baromsagokat te kezdted el itt irkálni, nem a Müller Cecília által mondott dolgok a konteós baromságok, hanem amiket te itt előadsz és amiket innen onnan összeollózol és átköltesz, de főleg inkább te vagy konteós barom. Ezt újra és újra bebizonyítod, de azt is, hogy képtelen vagy utána nézni a dolgolnak, pedig előtted az egész internet. Rajtad nem lehet segíteni. Mint az oviba, leírom, hogy h.lye vagy,erre ráreplikázol, uogy neeem, te vagy a h.lye. Hát gratulálok te észkombaj, mondjad csak,mint egy papagáj ugyanazt,amit én, itt mar3 lejárattad magad
2021. febr. 25. 15:21
 22/39 anonim ***** válasza:

Ennyire futja? Leírtad átköltbe az előző kommentemet:. :)

Megtisztelő.

Egy az egyben copyztam MC szövegét, nem átírva. Te nyomod még mindig a kretént, annak ellenére, hogy nem állítólag érdekel. A személyeskedésre sem reagáltam, nem is fogok. Az a te szinted.

Azért légyszíves írd le, milyen konteós baromságokat állítottam?

Gondolom ez megint válasz nélkül marad.

2021. febr. 25. 15:29
 23/39 anonim ***** válasza:
Tudod mi? Igazad van.
2021. febr. 25. 15:33
 24/39 anonim ***** válasza:
*t
2021. febr. 25. 15:33
 25/39 anonim ***** válasza:
Kitöröltek a kommentjeid, sajnos nem tudom idézni, sokat elárul az emberről, ha megragad az oltásellenesség szintjén, idézve téged "“csodavaccina". Itt egyedül te személyeskedsz, te kezdted felhozni ezt a konteóskodást, elég nehéz lenne nekem annak lenni, mikor víruskutató vagyok, pont az ellenkezőjét teszem. Az, hogy te nem látod át, hogy most addig, amíg Mo-n nem fogy el a nagyja vakcina, addig nem fognak enyhíteni, az a te bajod. Hiába picsogsz itt a semmiről, meg hisztizel egész nap,semmit nem értek a kommentjeid, semmi mondanivalójuk nem volt, csak hogy nem tudsz semmit sem a vírusokról, sem az oltásokról semmit,de logikád sincs, hogy átlasd mi történik a saját hazádban, pedig láthatóan elég aktívan figyeled a médiát és csak onnan tájékozódsz. Bem tudok veled mit csinálni, meggyőzni nem akarlak és nem is tudlak, mert mert nem vagy azon a szinten, hogy tudományos témáról cseverésszek veled, szimplán butuska vagy ehhez
2021. febr. 25. 16:34
 26/39 anonim ***** válasza:
Én arra gondoltam, hogy elég rossz az, amit az izraeliek csinálnak, hogy bizonyos helyeket csak azoknak nyitnak ki, akik már oltva vannak. Mindaddig, amíg nem oltathatja be magát bárki szabadon, addig egy fiatal nem mehet étterembe, könyvtárba, állatkertbe, koncertre... hacsak el nem kapja a vírust. EZ az egyik dolog, amiért nem tartom jó ötletnek a vakcinaútlevelet.
2021. febr. 25. 17:00
 27/39 anonim ***** válasza:

25, többet nem is vártam tőled. Semmi tény, annál több személyeskedés.

Igen, gúnyosan írtam hogy csodavaccina, de nem azért mert oltásellenes lennék. Hanem mert sokan elhiszik hogy azzal egy csapásra megoldódik majd minden.

Holott a hivatalos álláspont szerint is gyakran mutálódik, és mindig rohanhatunk utána.

Pl. Mit csinálunk, ha valamelyik mutálódott változat ellen hatástalan lesz az oltás? Megint lockdown, megint fejlesztés. Csak amióta az első oltóanyagot fejlesztik, lett egy brit meg dél-afrikai változat.

De erre biztos majd megint jön a hülyézés, meg az ostobázás, csak értelmes válasz nem. De hát nem is várok mást sakkozó galambtól.

2021. febr. 25. 19:12
 28/39 anonim ***** válasza:

“ Az, hogy te nem látod át, hogy most addig, amíg Mo-n nem fogy el a nagyja vakcina, addig nem fognak enyhíteni, az a te bajod.”

Ezt sosem cáfoltam. Ebben 100%-ig igazad van. Addig biztos nem fognak enyhíteni. Annyival egészítettem ki, hogy utána sem.

2021. febr. 25. 19:15
 29/39 anonim ***** válasza:

1.: Minek fosni az oltástól? Én a melóm miatt, volt, hogy évi 12-t kaptam.

2.: Aki volt fertőződve, újra elkaphatja. Azaz idiótaság így megadni az igazolványt, és több ország jelezte is, hogy csak az oltottak igazolványa lesz elfogadva. És abból is, csak az EU-ban, vagy az USA-ban elfogadott vakcinás.

2021. febr. 26. 12:27
 30/39 anonim ***** válasza:

Ja, és még a 29.-hez.

Elkapni, direkt? Jó ötlet! Lélegeztető gépen, pelenkában akarok megdögleni, ez az álmom. >:)

2021. febr. 26. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!