Hogy fogadjam el a külsöm? Van rajtam felesleg 3-4 kiló. Próbálok fogyózni de nincs kitartásom. Akin van súlyfelesleg 5-10 kg plusz az hogy fogadja/fogata el magát?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 16:19
11/15 anonim válasza:
10
Érdekes, belém még sosem kötöttek azért, mert magas vagyok, sem más miatt.
12/15 anonim válasza:
Általános iskolában sem? középsuliban sem????
13/15 anonim válasza:
12
Nem igazán rémlik. Nem voltam kiközösítve vagy ilyesmi.
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, éppen jó a súlyod, de fogyókúrázni sem érdemes, mert gondolom tudod mi az a jojó effektus. Mozogj sokat, tornázz naponta és ne méregesd magad, táplálkozz egészségesen, változatosan, napjában 3-szor, négyszer.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom mi az a jojó efektus, nem egyszer voltam benne hol +10 kilóval több hol -10kgval kevesebb :( Tegnap sokat ettem, egészségtelen feldolgott cukros kaját, utálom hogy erőltetem a dolgot de mindig elrontom, most is elrontottam tudtam hogy a reggelre nem fogom jólérezni magam a bőröben, és az arcom is puffa az ilyen ételtől. Elakarom engedni ezt a dolgot úgy vagyok lassan vele hogy jobb ha tükörbe se nézek. Online oktatás van öszvisz mozgásom a takarítás, reggel és este. Ha jön a jobb iő legalábbb szombat vasárnap elmegyek 1-1 órát biciklizni.
2021. márc. 10. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!