Hasi és kismedence natív ct, vagy hasi röntgen tapasztalat?
Szeretnék menni ha lehet nativra de nem tudom azon is jól kivehető e ha gond van.
Vagy még röntgent hallottam de ott állítólag jobban összemosódnak a szervek, nem olyan részletes.
Tudom legjobb a kontrasztos de a vese funkciót mutató vérvételem már több mint 30 napos és nem akarom újra végig járni.
Igazából a magam megnyugtatására kellene mert időnként érzek szúró érzést a bal borda alatt. Nagy laborom rendben van a doki szerint, bár nekem fura hogy az amilázak értékei magasabbak rajta... már évek óta ennyi.
Köszönöm a választ, voltam koponya mr vizsgálaton, magán úton natív volt. Nagyon hangos a gép erre készülj,nekem nem adtak füldugót, de kollégámnak igen... Nem is értem.
Kontrasztanyagot kaptam már többször is vénásan kb 2 másodpercig ereztem meleget a lagyekomnal, semmi gond nem volt.
Ha inni kell ott kesobb okozhat hasmenést ami természetes.
Nem kell aggódni fel vannak készülve mindenre,ha esetleg nem bírnád az anyagot.
Az mr pontosabb mint a ct tudom, de nekem mivel magán úton lesz ez is nem mindegy az ár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!