Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha napok óta kínoz...

Mit tegyek ha napok óta kínoz a hányinger?

Figyelt kérdés
Csütörtökön hánytam azóta nem de mindennap hányingerem van. Ma suliból atmentem orvoshoz aki annyit mondott hogy egyek mert attól is lehet ha nem eszem. Itthon ettem és egész nap utána jól voltam. Most este megint rám tört. Nem tudom már mihez kezdjek!

#hányinger #Lassan egy hete #Az orvos szinte nem mondott semmit
tegnapelőtt 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyél normálisan.

Hányingert okozhat gyomorrontás is, de annak már ötnapja, szóval nem a gyomrod szar, hanem vszeg annyi a baj, hogy nincs a gyomrodban étel és ezért érzel hányingert.

Vagy mert leesett pl vércukorszinted - nekem hányingerem akkor van, amikor nem vacsorázok normálisan, ráadásul később is ébredek, így csúszik a reggeli, na akkor már ébredés után hányinger. Eszek és elmúlik.

tegnap 11:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
tegnap 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!