Csütörtökön megyek először nőgyógyászhoz. Mit fog csinálni velem?
Összeszedtem valamilyen nyavalyát,és muszáj elmennem,pedig legszívesebben nem mennék,mert nagyon félek.Nagyon szégyenlős típus vagyok,és belegondolni is rossz,hogy meg kell mutatnom magamat ott lent egy vadidegennek:S Ráadásul felnyúl a hüvelyembe is,ami biztos hogy nagyon fog fájni.
Ti hogy éltétek túl az első nőgyógyászati vizsgálatot?
Szerintetek leborotváljam magam teljes csupaszra,vagy csak vágjam rövidre a szőrt?Elég sűrű és dús ott lent:(
16/L
Mondd meg neki, hogy először vagy nőgyógyásznál és kicsit aggódsz. Kérd meg, hogy mondja el milyen lesz a vizsgálat, mit fog csinálni.
Amúgy ha a hüvelyedbe alig tudsz felnyúlni, akkor szerintem kevésbé kellemetlen a végbélen keresztüli vizsgálat. Az nem igazán fáj, csak kellemetlen. De szerintem bízd a dokira:) Biztos úgy vizsgál, ahogy a legkevésbé kellemetlen, főleg gyereknőgyógyászaton.
A kenetet meg vszinűleg csak egy kis pálcikával veszi (kb olyan, mint egy fülpiszkáló), az nem lesz fájdalmas:)
Ha túl vagy rajta, részletesen írd meg, hogy milyen volt:)
Hát nem tudtam elmenni,mert belázasodtam tegnap reggelre,még most is van lázam,de már azért jobban vagyok.Valamilyen hasmenős nyavalyát összeszedtem.Hétfőn megyek vissza a háziorvosomhoz,és majd neki is elmondom a panaszaim,hátha tud tanácsolni valamit,aztán majd akkor jövőhéten megyek nőgyógyászatra.Egyébként most alig van folyásom,színtelen és szagtalan is.
Köszönöm,hogy ennyien válaszoltatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!