Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csütörtökön megyek először...

Csütörtökön megyek először nőgyógyászhoz. Mit fog csinálni velem?

Figyelt kérdés

Összeszedtem valamilyen nyavalyát,és muszáj elmennem,pedig legszívesebben nem mennék,mert nagyon félek.Nagyon szégyenlős típus vagyok,és belegondolni is rossz,hogy meg kell mutatnom magamat ott lent egy vadidegennek:S Ráadásul felnyúl a hüvelyembe is,ami biztos hogy nagyon fog fájni.

Ti hogy éltétek túl az első nőgyógyászati vizsgálatot?

Szerintetek leborotváljam magam teljes csupaszra,vagy csak vágjam rövidre a szőrt?Elég sűrű és dús ott lent:(

16/L

2010. aug. 17. 13:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi bajod nyugi, nem biztos, hogy lesz anális vizsgálat, de fertőzésnél hüvelyi vizsgálat lesz, ha alapos a doki, akkor kenetet is vesz...vacak dolog persze, de hidd el a dokit nem érdekled, mint nő, csak, mint páciens..nem kell a szőrödet se levágni, sőt legalább a doki látni fogja, hogy nem a borotválástól kaptad el a fertőzést

2 - 3 perc lesz az egész vizsgálat, az előzetes és az utólagos beszélgetésnél is teljesen fel leszel öltözve...ha nagyon szégyenlős vagy, akkor menj női orvoshoz, a gyereknőgyógyászaton és a tiniambulanciákon is sok a női orvos, mindkét rendelésre elmehetsz, nem kell feltétlen felnőtt orvoshoz menni ;)

2010. aug. 17. 14:01
 12/25 A kérdező kommentje:

Azért is félek nagyon,mert alig tudom bedugni az ujjam a hüvelyembe,és már az is fáj.

Azt nem lehet kérni,hogy hüvelyen keresztül vizsgáljon,ne végbélen?

2010. aug. 17. 14:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Nagyon fáj?

Mert akkor lehet, hogy azért fáj,hogy összeszedtél valamit.

De az is lehet, hogy csak azért fáj,mert még szűz vagy.

2010. aug. 17. 14:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg nyugodtan, hogy van-e rá lehetőség,hogy hüvelyen keresztül vizsgáljon meg.

Női dokikat nem ajánlom, mert én már többször voltam férfi orvosnál, egyszer elmentem nőhöz, és ugy megpiszkált, hogy alig állt el a vérzés. :-( A férfiak gyengédebbek.

Férfihoz mész?

2010. aug. 17. 14:11
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát igen,pont ezért megyek,mert biztos hogy vmilyen fertőzésem van,mert sárgás folyásom van,és büdös,szóval lehet hogy ezért fáj:(
2010. aug. 17. 14:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,szerintem nő lesz,vagy legalábbis remélem,én nem akarom hogy férfi vizsgáljon meg.
2010. aug. 17. 14:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem a nő nőgyógyázokkal kapcsolatban eddig mindig pozitív tapasztalatom volt.Gyengéden vizgált,bátran elmertem mondani a problémámat.Ne félj,nem lesz semmi baj!Majd írj,hogy miként zajlott a vizsgálat..de addig is nyugi..ne félj..és a vizsgálóasztalon engedd el magad,lazulj el,mert akkor tényleg nem fogsz érezni szinte semmit!Ha görcsös leszel,akkor sajnos fájhat a vizsgálat!
2010. aug. 17. 14:19
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát jó,rendben,megpróbálok majd ellazulni,és majd írok!:)
2010. aug. 17. 14:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Én emlékszem valamennyire az első alkalomra mikor gyereknőgyógyásznál voltam, kérdezte a ciklusom rendszerességét meg hasonlókat. Aztán ultrahanggal megvizsgált, majd pedig tényleg végbélen keresztül vizsgált meg ha jól emlékszem. Illetve talán valami kúpot is felnyomott, kellemetlen volt, de tényleg inkább semleges mint rossz élmény volt.
2010. aug. 17. 15:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Egyébként van a szüzeknek is eszköz, amivel meg tud vizsgálni. Vékony, fájdalommentes. Nagyon hamar végzel, nem fog fájni, esetleg egy ici picit kellemetlen.

A szőrtelenítés a te dolgod, én amúgy is rendszeresen szőrtelenítek, még egy doki sem szólt meg érte. Muszlimoknál mindenki szőrtelenít...

De csak a doki miatt ne tedd, nincs rá szükség, ha amúgy nem szoktad.

2010. aug. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!