Csütörtökön megyek először nőgyógyászhoz. Mit fog csinálni velem?
Összeszedtem valamilyen nyavalyát,és muszáj elmennem,pedig legszívesebben nem mennék,mert nagyon félek.Nagyon szégyenlős típus vagyok,és belegondolni is rossz,hogy meg kell mutatnom magamat ott lent egy vadidegennek:S Ráadásul felnyúl a hüvelyembe is,ami biztos hogy nagyon fog fájni.
Ti hogy éltétek túl az első nőgyógyászati vizsgálatot?
Szerintetek leborotváljam magam teljes csupaszra,vagy csak vágjam rövidre a szőrt?Elég sűrű és dús ott lent:(
16/L
ne borotválkozz
nem fog fájni (kellemes sem lesz, de fájdalom nem lesz)
amúgy meg menj szoknyában, csak a fehérneműt kell levegyed az öltözőben ;)
túl fogod élni :
Az orvos nem fog megenni.Ha bármi problémád lenne a vizsgálat közben,nyugodtan szólj neki.A "szőrödet" tedd rendbe.Jó tanács:vigyél magaddal egy kb. térdig érő,bő szoknyát és azt vedd fel miután levetkőztél.Szégyenlősöknél bevett szokás.:)Maga a vizsgálat kicsit kellemetlen,de nem olyan,mintha fogorvoshoz mennél.Lehet,hogy csak a kezével vizsgál majd,de lehet,hogy egy bizonyos "kacsa" segítségével.A kacsa egy fém vagy műanyag dolog,amit betesz oda,és azzal kitágítja,hogy jobban szemügyre tudja venni.Fájni nem fáj.
Remélem segítettem egy picit:)
Szűz vagy még?
Nekem az egyik barátnőm gyerek nőgyógyászatra ment, és neki a fenekébe nyúlt be a doki. :-D
Szerintem nem volt normális a doki, de nemtudom. :-D
Én már többször voltam, de még a mai napig ideges vagyok,ha oda kell mennem. Ki lehet bírni.Nem kell levágnod a szörzeted, első alkalommal én sem tettem. Vannak akik szólnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!