Ha nőgyógyászhoz megyünk szőrtelenítsünk vagy sem?
Igen, ez egy ciki kérdés.
Szerintem menj úgy,a hogy eleve szoktál lenni, az orvos egyébként a barátnődnek azért szólt, mert a szőr védi a nemi szervet a baktériumoktól, nem engedi őket "bemászni".
Ezért nem szeretik a nőgyógyászok a tanga bugyit sem, az tulajdonképp egy híd a fertőzésnek.
Én nem szőrtelenítek csak az orvosnak, ha épp előtte leszedtem, akkor oké, ha épp növésben van, akkor meg úgy megyek, az olyan cikis lenne, h frissen borotválva megyek, mintha neki csináltam volna....
1. nem kell szőrteleníteni, úgy legyen, ahogy szoktad
2. természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de tény, hogy nem véletlenül nőtt oda szőr, és egészségesebb is meghagyni
Mindenkinek saját dolga hogy meghagyja e a szőrt... Szerintem annál gusztustalanabb dolog nincs ha egy nő szőrös bárhol is. Kevés pasi van akit manapság izgatna egy szőrös punci és hozzá nem nyúlnának/nyalnának. Én meg veszek attól is ha nincs időm 2 naponta megborotválni és kezd nőni, magamra nézni nincs gusztusom, nem ám hogy a párom elé ugy odaálljak.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!