Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzad a fenekem és a...

Miért izzad a fenekem és a hónaljam szinte állandóan?

Figyelt kérdés
Bármikor ha vastag ha vékony cuccokba öltözök egyből izzad ott ahol van az a farokcsont rész. Fürdés után is hiába törlöm meg rendesen, utána megint olyan. Mindig sima vékonyabb farmerokba vagyok. Eléggé kellemetlen meg zavaró. Főleg elég rendesen izzadok is, rövid ujjúban vagyok meg kardigánban de akkor is elég fél óra és már izzadság foltos a pólóm a hónaljnál pedig fürödtem mielőtt bárhova megyek meg dezodorozok. Miért izzadok ennyire? Fürdés után is pár perc azt kezdek izzadni pedig rövid ujjúban vagyok. Nem vagyok túlsúlyos, nincs betegségem, gyógyszert se szedek ezért nem is értem miért. Mindig félek hogy ne legyek büdös pedig csak nem lehetek ha dezodorozok és fürdök is. Mivel lehetne ezt az izzadást leállítani? Mit változtassak? 23L

2021. febr. 12. 19:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Megértelek! Szerintem a bőrgyógyász egyáltalán nem rossz ötlet. Nyilván ezzel a problémával az ember azért kicsit kevésbé lazán megy oda, mint egy pattanásos bőrrel, de hátha tudna javasolni valamilyen ecsetelőt, krémet ami használható ott. Vagy esetleg próbáld meg ezt a alumíniumos készítményt úgy, hogy minél távolabb kened a testnyílástól. Kitartás!
2022. aug. 2. 18:42
 32/32 anonim válasza:

Szia kedves kérdező!

Én is jópár éve küzdök ezzel a gonddal, esetleg sikerült találnod erre a problémára biztos megoldást?!

2024. febr. 25. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!