Miért izzad a fenekem és a hónaljam szinte állandóan?
Figyelt kérdés
Bármikor ha vastag ha vékony cuccokba öltözök egyből izzad ott ahol van az a farokcsont rész. Fürdés után is hiába törlöm meg rendesen, utána megint olyan. Mindig sima vékonyabb farmerokba vagyok. Eléggé kellemetlen meg zavaró. Főleg elég rendesen izzadok is, rövid ujjúban vagyok meg kardigánban de akkor is elég fél óra és már izzadság foltos a pólóm a hónaljnál pedig fürödtem mielőtt bárhova megyek meg dezodorozok. Miért izzadok ennyire? Fürdés után is pár perc azt kezdek izzadni pedig rövid ujjúban vagyok. Nem vagyok túlsúlyos, nincs betegségem, gyógyszert se szedek ezért nem is értem miért. Mindig félek hogy ne legyek büdös pedig csak nem lehetek ha dezodorozok és fürdök is. Mivel lehetne ezt az izzadást leállítani? Mit változtassak? 23L2021. febr. 12. 19:16
21/32 A kérdező kommentje:
amúgy ezt lehet a fenékre is kenni?
ahol izzad?
mert a farokcsontomnál szokott de nagyon!
megtörlöm azt megint olyan...
2021. febr. 12. 21:38
23/32 anonim válasza:
Szerintem kend be magad vele mindenhol😂😂😂 nem árulnak káros szereket a gyógyszertárban🤣🤣🤣🤣
24/32 anonim válasza:
Ez se történt meg 🤣😂🤣😂
Nem ölt meg embereket egy gyógyszer, ami HIV vírussal volt fertőzve😂😂 nem a gyógyszertár árulta 🤣🤣
Istenem de buták vagytok😂 de ti akkor használjátok minden szart, meg is érdemlitek😉 így is túlnépesedés van.
25/32 anonim válasza:
Ez egy pattanás elleni gyógyszer. Itt sincs leírva a mellékhatások közt, hogy öngyilkosság, ugye?😂😂😂 Ezt sem gyógyszertárban árulják ugye?🤣 Ott csak mindenféle egészséges dolog van, ugye?🤣 Igazi egysejtű amőbaagyúak vagytok.
26/32 anonim válasza:
27/32 A kérdező kommentje:
Ember minek ez a sok emoji?
utálom ha valaki ennyi emojit használ feleslegesen
miért hihetetlen...tényleg izzad a fenekem
ez nem olyan nem hihetetlen dolog...
2021. febr. 13. 18:32
28/32 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdök én is bár nálam a fenék izzadás kicsit drasztikusabb mivel nem csak a farok csontnál hanem a két farpoda között is izzadok. A kérdező használta az említett szert? Hatott?
29/32 anonim válasza:
Ugyanez a gondom, de én nem merem ezt a szert ott lent bevetni.. hónaljra valóban hatásos volt, de fenékre.. csak ott van a végbélnyílás, nem hiszem, hogy jót tenne ha esetleg belemenne az anyag. Kedves Utolsó, esetleg a hintőport próbáld ki, nekem ha nem izzad durván, akkor segít.
30/32 anonim válasza:
Az a baj, a hintőpor sem segített és a legrosszabb hogy ez nem csak nyáron hanem télen is előfordul, pamut alsót és nadrágot hordok de így is. Tesi/sport után mindig cserélem az alsó nadrágot, de egyszerűen nem tudtam még legyőzni, a hintőportól meg csak fehér lett a színes boxereim nagy része. Gondolkoztam, hogy felkeresek ezzel egy bőrgyógyászt de még nem szántam el magam rá. Enyhe túlsúlyom van, 26,5 a testömeg indexem ami már pont túlsúly. Nagyon zavart még tavasz/tél körül mikor a nadrágomon átázott az izzatság és mint aki behúgyozott hátúl vagy mint valami vízbe ült volna kellett végig mennem a sulin/utcán. Most is zavar csak most már kicsit beletörődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!