Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzad a fenekem és a...

Miért izzad a fenekem és a hónaljam szinte állandóan?

Figyelt kérdés
Bármikor ha vastag ha vékony cuccokba öltözök egyből izzad ott ahol van az a farokcsont rész. Fürdés után is hiába törlöm meg rendesen, utána megint olyan. Mindig sima vékonyabb farmerokba vagyok. Eléggé kellemetlen meg zavaró. Főleg elég rendesen izzadok is, rövid ujjúban vagyok meg kardigánban de akkor is elég fél óra és már izzadság foltos a pólóm a hónaljnál pedig fürödtem mielőtt bárhova megyek meg dezodorozok. Miért izzadok ennyire? Fürdés után is pár perc azt kezdek izzadni pedig rövid ujjúban vagyok. Nem vagyok túlsúlyos, nincs betegségem, gyógyszert se szedek ezért nem is értem miért. Mindig félek hogy ne legyek büdös pedig csak nem lehetek ha dezodorozok és fürdök is. Mivel lehetne ezt az izzadást leállítani? Mit változtassak? 23L

2021. febr. 12. 19:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%
Nyugodtan próbáld ki. Tényleg hatásos szer, recept nélkül kapható. Ja hogy káros? Hmm. Nyilván patikába direkt káros szereket forgalmaznak. 😂
2021. febr. 12. 20:40
 12/32 anonim ***** válasza:

Én is antisudot használok évek óta. Pár alkalommal elég, nem kell és nem is szabad minden áldott nap. De nincs is rá szükség, csak évente pár nap.

Testvérem orvos, tőle halottam erről először.

2021. febr. 12. 20:42
 13/32 A kérdező kommentje:

11.hát ez az :D..

akkor már nem is árusítanák ha emberek lettek volna rákosak tőle.

2021. febr. 12. 20:42
 14/32 A kérdező kommentje:

12.akkor kipróbálom :)

egy alkalomtól meg csak nem leszek rákos...

meg több kaja van ami rákot okoz elvileg és lásd csodát itt vagyok még.

2021. febr. 12. 20:44
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy parasztvakitas az antisudoricaval kapcsolatban.

Reggel egyszer kell vékonyan kenni. Egy nap egyszer. Van akinél pár alkalom teljesen meg is szünteti az izzadást.

Nyugodtan használd. A gyógyszertárban nem rákot okozó szert árusítanak, szigorú gyógyszer minőségi előíráson megy keresztül minden, amit ott árulnak.

2021. febr. 12. 20:57
 16/32 anonim ***** válasza:
2021. febr. 12. 20:59
 17/32 A kérdező kommentje:

15.ez szuper lenne!

minden gondom elmúlna ha nem izzadnék.

2021. febr. 12. 21:01
 18/32 anonim ***** válasza:
Én reggel használtam kb életemben összesen 10x és soha többé nem kellett.
2021. febr. 12. 21:08
 19/32 A kérdező kommentje:
18.azért mert olyan jó volt? hatott?
2021. febr. 12. 21:16
 20/32 anonim ***** válasza:
Igen. Én sem értem hogy, de itt van a megkezdett üveg évek óta, és nem kell már. Azért nem dobom ki hátha még egyszer kell majd.
2021. febr. 12. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!