Egészségtelen ha minden reggel híg székletem van?
Figyelt kérdés
Mostanában figyeltem meg, hogy már jó 2-3 hete minden reggel híg székletem van.
Nem durva hasmenés, hanem mondjuk felkelés után 1 órával mindig érzem, hogy már nagyon-nagyon ki akar jönni belőlem és hát viszonylag híg állagú.
Ez egészségtelen, utal valamire?
2021. febr. 6. 06:53
1/5 anonim válasza:
Kevesebb sört igyál és vissza áll az alap helyzet .
2/5 anonim válasza:
Irritábilis bél szindróma röv. IBS. Vagy pedig laktózintolerancia. Vagy időszakos stressztől. Ha egyéb tünet nincs, pl. étvágyban változás, súlyváltozás, erőnlét oké, akkor nem hinném hogy komoly lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
1-es:
Nem szeretem az alkohol ízét :) azt se tudom mikor söröztem utoljára :D
2-es:
Köszi :) valószínűleg stressz. Laktóz tartalmú ételeket/italokat nem igazán fogyasztok, nem igazán szeretem az ilyen jellegű termékeket.
2021. febr. 6. 07:14
4/5 anonim válasza:
Te bajod, ha nem iszol sört több marad nekem .
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nagyon remélem nézed még a kérdést, neked mitől volt ez, jobb lett valamitől?
Nekem időszakosan van ilyesmim, de már jó ideje nem fordult elő max 1-2 napra, de most lassan 1 hete ez van velem is. Felkelek, rá eg órára mennem kell és puha, laza a széklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!