Immunrendszer erősítésére mi vált be?
Vírusos szemölcs volt a talpamon ami rettentően fájt sebész szedte ki. Azt mondta hogy ez általában legyengült immunrendszerre utal.
Kérdésem az lenne hogy szerintetek mit szedjek hogy ez ne ismétlődjön meg?
A Forevernek az Aloevera italán gondolkodom. Szerintetek?
Valamint ha már kiszedték a szemölcsöt ugyan ott nem tud vissza jönni? Félek hogy hagyott benne egy kicsit :/
Szerintem gyümölcsök, vitaminok (C vitamin pl, vagy B, D, stb.) És esetleg Béres csepp(?)
Ilyesmik, amik "passzívan".
Aktívan pedig a rendszeres sport (mondjuk az úszás hasznos a leginkább, de most nem nagyon jöhet össze, de pl séta, ilyenek)
Most ennyi jutott gyorsan eszembe...
UI.:esetleg még ha boldog a párkapcsolat, akkor... :3, de ez csak persze ha megfelelő idős vagy ;)
Én hallottam olyat kollégatól(eüben dolgozok), hogy egy kisfiúnak hasonló problémára beadattak a hpv elleni védőoltást(talán a garsadilt, mert az a legszelesebb spektrumú) és elmúlt neki a talpi szemölcse.
Szerintem vedd fontolóra ezt a lehetőséget is.
Első: sajnos akkor abba a helyzetbe képzeld PONT nem jutott eszembe ezeket a kérdéseket feltenni az orvosnak. Mikor épp egy 1cm-es lyukat vésett a talpamba :) örültem hogy szabadulok minél előbb.
Most viszont màr szeretnék mindent megtenni hogy ez többet ne forduljon elő.
Igen egyébként nagykorú vagyok már bőven szóval a szexuális életemmel nincs probléma de köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!