Immunrendszer erősítésére, ellenálló képesség növelésére hatásos a grapefruitmag kivonat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 15:52
2/5 anonim válasza:
Lehet ez egyénfüggő, én vagy 3-4 üvegcsével vettem már belőle, de semmi különbséget nem éreztem.
Ami nekem használt az a fillzen c-vitamin (por állagú, bio és nem ökör összeg, ebbe nincs mindenféle rossz anyag mint a bolti kapszulás c-vitaminokban), mellé vízbe pedig Béres csepp, ez a 2 együtt nagyon jó. És a Propolisz csepp is jó. :)
3/5 Nemes Zoltán válasza:
Tudtommal grapefruitmag kivonat csak gombaölő hatású , nem javítja az immunrendszer működését.
Nagyon olvass ennek utána.
4/5 anonim válasza:
Minden héten csinálok 1 liter kefirt kb tíz éve használom,3o éves koromban szénanáthám lett amikor terhes voltam ez elkisért nagyon sok éven keresztül, a kefir használata után meglepődtem,hogy a szénanáthám eltünt. Azóta már több féle fermented ételt fogyasztok mivel öreg vagyok magam készítem azokat. Van waterkefir is. Ez nem tablatta szedési tanács hanem egy életre szóló változtatást ajánlok
5/5 anonim válasza:
A grapefruit mag kivonat megöli a szervezetben a vírusokat és a bacikat, de semmi kártékony hatása nincsen. Mi is mostanában kezdtük el használni, a gyerekek betegek, de én egyelőre nem kaptam el tőlük semmit. Előtte én is megfertőződtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!