Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Immunrendszer erősítésére,...

Immunrendszer erősítésére, ellenálló képesség növelésére hatásos a grapefruitmag kivonat?

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 26. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ez egyénfüggő, én vagy 3-4 üvegcsével vettem már belőle, de semmi különbséget nem éreztem.

Ami nekem használt az a fillzen c-vitamin (por állagú, bio és nem ökör összeg, ebbe nincs mindenféle rossz anyag mint a bolti kapszulás c-vitaminokban), mellé vízbe pedig Béres csepp, ez a 2 együtt nagyon jó. És a Propolisz csepp is jó. :)

2016. szept. 28. 21:47
 3/5 Nemes Zoltán ***** válasza:
79%

Tudtommal grapefruitmag kivonat csak gombaölő hatású , nem javítja az immunrendszer működését.

Nagyon olvass ennek utána.

2016. szept. 30. 05:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden héten csinálok 1 liter kefirt kb tíz éve használom,3o éves koromban szénanáthám lett amikor terhes voltam ez elkisért nagyon sok éven keresztül, a kefir használata után meglepődtem,hogy a szénanáthám eltünt. Azóta már több féle fermented ételt fogyasztok mivel öreg vagyok magam készítem azokat. Van waterkefir is. Ez nem tablatta szedési tanács hanem egy életre szóló változtatást ajánlok
2016. okt. 1. 01:20
 5/5 anonim válasza:
70%
A grapefruit mag kivonat megöli a szervezetben a vírusokat és a bacikat, de semmi kártékony hatása nincsen. Mi is mostanában kezdtük el használni, a gyerekek betegek, de én egyelőre nem kaptam el tőlük semmit. Előtte én is megfertőződtem.
2016. okt. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!