A lányoknak betétre, tamponta és egyéb tisztasági terméket kell vásároljanak a "természet" miatt, mert így születtünk, hogy menstruálunk. Addig a fiúknak mi ilyenre kell k költeniük amit muszály, mert ők fiú? (a ps és a többi nem számít)
Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék. Lehet fura a kérdés de napok óta foglalkoztat2021. jan. 21. 21:46
3/27 anonim válasza:
Örülj inkább, hogy lány lettél!
4/27 A kérdező kommentje:
Most nézem milyen hiábsan írtam. Új a telefonom aztán nehezen megy😅
*tamponra
*muszáj
*ők fiúk
2021. jan. 21. 21:52
5/27 anonim válasza:
Plusz azért ez nem olyan, hogyha nincs pénzed borotválkozni, szőrös maradsz. Viszont ha nem vennél betétet vagy tampont mindent összevéreznél lépten-nyomon, átáznál.
6/27 A kérdező kommentje:
Miért örüljek? Egyáltalán nincs amúgy bajom vele
2021. jan. 21. 21:52
7/27 anonim válasza:
En varom mar hogy nalunk is ingyenesse tegyek oket (azt hiszem Angliaban vagy hol lettek ingyenesek ezek az egészségügyi dolgok).
De en ugy vagyok vele hogy egyébként elhanyagolhato koltseg. Foleg aki a uszik az arral, egyre tobben használnak moshato betetet (ami egyebkent egy jo alternatíva) vagy kelyhet (valakinek ez jon be jobban).
Egy nonek pedig nem olyan nagy koltseg szerintem.
8/27 anonim válasza:
Pedig nekem úgy jött le, mintha "irigy" lennél a fiúkra... Hát most nekünk fiúknak meg rosszabb maszturbálni, míg nektek tök jó.
9/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Kinek mi a nagy költség. Egy csomag betét 500ft nálunk és ez még az olcsóbb fajta.
2021. jan. 21. 21:55
10/27 A kérdező kommentje:
Mivel jobb maszturbálnunk? 😅
2021. jan. 21. 21:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!