Nemiszerv átalakító műtét tapasztalatok?
Nem tudom hogy jó helyre írtam-e. Nem érzem jól magam a testemben. Egy női testben született férfinak érzem magam és egy nemiszerv átalakító műtéten gondolkozom, úgy érzem csak úgy lehetnék teljes és önmagam. Utálom így a testem és szégyellem is. Akinek van ebben tapasztalata kérlek tudnátok adni pár tanácsot, hogy melyik orvoshoz érdemes mennem Magyarországon és nektek milyen lett a műtét után? Elégedettek vagytok az eredménnyel vagy esetleg van valami ami nem úgy alakult ahogy szerettétek volna? Félek hogy elrontanak valamit.. Éreztek is vele? Sok idő a felgyógyulás? Ha valaki gondolja írja le privátban ha ide nem akarná leírni.
Az ítélkező véleményeket kérlek hagyjátok ki, csak az írjon aki valóban szeretne segíteni régóta szenvedek így, kínzás egy olyan testben élni amiben nem érzem magam jól.. köszönöm aki segít.
1
Tévedés. 2020 majusa óta új törvény van érvényben.
Kerdezo
Érdemben nem tudok segíteni, csak annyit, hogy a helyedben keresnék egy transzszexuális közösséget, akar online, akar fizikálisan, és ott érdeklődnék
Tévedés, ha valaki hivatalosan megváltoztatja a nemét, akkor új nevet, nemet és személyi okmányoakt kap.
Kérdezö: nem vagyok egész biztos abban, hogy a kérdésed komoly, de azért válaszolok.
Ha nemet szeretnél változtatni, az nem a nemiszerv átalakításával kezdödik, az a legutolsó lépcsö.
Elöször fel kell keresni a háziorvost, utána évekig tartó pszichológiai terápia szükséges az elsö mütétek elkezdéséhez. Idöközben vizsgálják, mennyire komoly az igényed, mennyire vagy tisztában a következményekkel. Ez idö alatt, de nem azonnal elkezdheted a hormonterápiát megfelelö szakemberek felügyelete mellett, meghatározott idö után a választott nemednek megfelelö öltözetet javasolják (hogy kiderüljön, mennyire tudsz ténylegesen azonosulni ezzel). Késöbb sor kerülhet az elsö néhány mütétre, a másodlagos jellegek korrigálására. A legeslegutosló fokozat a nemiszerv átalakítása, ez az egyetlen olyan, amit nem lehet visszacsinálni, minden elözöt igen.
De az egészet csak szakorvosok felügyelete alatt lehet lefolytatni, ne itt érdeklödj. (Itt a többség eleve csak olyan hülye válaszokat ír, mint az elözö kettö)
"Itt a többség eleve csak olyan hülye válaszokat ír, mint az elözö kettö"
Érdekelne, konkrétan miért volt huyle a valaszom? Belinkeltem, hogy 2020-ban törvény módosítás volt és bizony de, az új nemének megfelelő nevet választhat és az új neme lesz az igazolványokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!