Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt még valaki, akinek...

Van itt még valaki, akinek abszolút nem tipikus tünetekkel jött elő a reflux? Ilyen esetben mennyi idő után hat a savlekötő (Nolpaza 40mg)?

Figyelt kérdés
Semmilyen gyomorfájós, savas tünetem nem volt, nyelőcsövem sem fájt, nem maródott fel, csak az évek óta jóformán minden reggel egy órán át tartó hurutos köhögés. Hiába mondtam a tüdőgondozóban, mivel a tudőm gyönyörű volt ezért annyit csináltak, hogy csak bepötyögték a gépbe, aztán kész... Ha nyáron nem kötök ki a Péterfyben középfülgyulladással, akkor talán sosem derül ki, ott volt annyira normális egy doktornő, hogy felhívta rá a figyelmem. Lényeg, hogy karácsony után brutálisan elkezdtem fulladni, az asztmagyógyszerek semmit sem hatottak, és mellkasból fulladtam, nem tüdőből. Utcára nem tudok menni, mert egy pillanat alatt tele lesz az egész huruttal. Karácsony előtt kaptam a gyógyszert, amit csak később tudtam kiváltani sajnos, így tegnapelőtt kezdtem szedni. Ilyenkor mennyi idő után hat? Konkrétan ilyen tünetekre semmilyen infót nem találok.

dec. 29. 18:26
 1/6 A kérdező kommentje:
* tüdőm
dec. 29. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem is most majdnem ilyen problémám van.Csak hurut nincs,fulladás volt...Gondjaim előtt bizony volt reflux is.Asztma sprejt kaptam.Alergolusnal is voltam .Járom az orvosokat,és már elegem van.En sipolok is néha még.
dec. 29. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor te is sorstárs vagy, nagyon sajnálom! 🙁 Sípolás nekem is volt, de az is ilyen torok-mellkas környékéről. Kívánom, hogy találd meg a megoldást te is, ennyire hosszasan ilyen rosszul talán még sosem voltam, mint a napokban.
dec. 29. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz.En fulladasnal horogtem is.Spirometriam jó volt,mégis asztma gyanús vagyok.Rtg rendben volt.Azota is minden bajom van.Nehezlegzes,néha szurkalas,vervetelek ok.
dec. 29. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen gyógyszert kaptál?Én symbicort sprejt,azt mondták,egy hét kell hogy jobb legyen.De már csak egyszer fujok,mert szívritmus zavarom lett,hogy attól e,vagy már panikolok ezektől,nem tudom.
dec. 29. 23:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ventolint és Relvart, de már évekkel ezelőtt kaptam őket. A Ventolin konkrétan sz.rt se ér. A reflux csak nemrég derült ki. Az asztmám jól volt kezelve, nálam egyértelműen a nem kezelt reflux okozta a jelenlegi állapotomat.
dec. 29. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!