Lassan 2-3 hete savam van. Szedem a savlekötöt de úgy érzem valami baj van, mert eddig elég volt 1db savkekötö most meg már 2 kell. És ha elis múlik vissza tér kb 1órán belül. Soha nem volt savam. Mi lehet a baj? 16éves vagyok.
Lehet olyat fogyasztasz ami nem tesz jót.
Menj el a körzeti orvoshoz ezzel az majd kitalál valamit
Illetve próbáld ki, hogy egy kanál szódabikarbónát lenyelsz.
Rendben köszönöm. Amúgy 1 hete beteg vagyok már mint lázam volt fejfájás hányás étvágytalanság. 3napra tök jól voltam azt éreztem meg gyógyultam és ma hajnalra megint 38.5volt a lázam és vérzett az orom is.
Azt hiszem valami baj van nálam
Akkor mindképp menj el a kezelőorvosodhoz.
Szüleid nem szóltak ehhez semmit?
Hogyne mennél el!
Ez nem játék!
Ezek komoly betegségek tünetei is lehetnek!
Ne legyenek, de akár lehetnek is!
Sziasztok azt mondják a szüleim hogy szedjem a gyógyszert szedem. De nem fáj a torkom meg semmim sem csak megint belázasodtam. Most gyengének érzem magam semmi erőm nincs már nem vagyok lázas. Olyan fehér vagyok mint a fal. Anyáék azt mondják még beteg vagyok egyem a levest igyam a teát meg vegyembe a gyógyszert.
Jó oké ezeket meg is teszem de nem vagyok beteg minek a gyógyszer ha egyszer nem fáj a torkom nem folyik az orrom?? Csak hajnalba alra keltem hogy nem vagyok jól szédültem fejem fájt és kicsit rázott a hideg lázam volt de már jól vagyok csak gyenge de tuti nem torok gyulladás. Nem tudom én is érzem hogy más probléma lehet nálam.
Meg vérzett hajnalban az orrom. Amúgy én sem értem mért nem visznek már orvoshoz elegem van belölük. Már fel kelletvolna hívni Nyíregyházán a Ligetit hogy teljes vérvételt csináljon ő felnőt órvos de apáékkal jóban van pici korom óta és már régebben csinált nekem teljes kivizsgálást.
Nem tudom mi lessz de majd meg írom. Most jól vagyok :) nagyon kedves emberek vagytok hogy aggodtok értem köszönöm a nevem Lora
Szia 7-es torok fájásra ibuprophen.
Láz csilapitó Algopyrin 15éves kortól használható. Csak esténként van savam de a torkom nem fáj. Jah meg mentokos szopogató torok fertőtlenítő annak nem tudom a nevét definom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!