Természetes, ha savlekötő szedése mellett is előfordul néha, hogy ég a gyomrom?
Figyelt kérdés
aug. 28. 23:05
1/8 anonim válasza:
Milyen gyakran, és pontosan milyen savlekötő?
2/8 A kérdező kommentje:
Esomeprazol, hát, kb kéthavonta, de akkor úgy három nap-egy hétig folyamatosan minden este.
aug. 28. 23:24
3/8 anonim válasza:
Mit nem tudsz megemészteni, ami ismétlődően visszatér az életedbe? Próbáld ki az immune alga kapszulát.
4/8 A kérdező kommentje:
3
Fogalmam sincs. Elvileg mind a savmentes hónapokban, mind a savas hetekben eszek mindent, tehát nincs olyan aminek a fogyasztása után jelentkeznének a tünetek, amit ennyire ritkán ennék. Az persze lehet hogy az adott időszak előtt megterhelem a gyomromat gyorsabb evéssel, vagy azzal hogy túl forrón ettem amit ettem de ilyen ritkán van. De ez akár lehet a kiváltó ok, de ételintoleranciáról nincs tudomásom
aug. 28. 23:43
5/8 anonim válasza:
Én lelkileg gondoltam, hogy nincs-e megemésztetlen konfligtusod?
6/8 A kérdező kommentje:
5
Ne is kérdezd :( hogyne lenne
szept. 3. 22:21
7/8 anonim válasza:
Azt figyeld meg, hogy amikor ég a gyomrod, előtte nap vagy X órávan min agyaltál-mérgelődtél. Ha megtalálod és elengeded, megszűnik a problémád. Az agy nem tudja hogy lelki dolgot nem tudsz megemédzteni, és növeli a savtermelést. Figyeld magad.
8/8 anonim válasza:
Ami okozhatja: stressz, kávé, édesség, paradicsom, narancs és túlevés esetleg. Étrendet váltottam. Fél éve semmi gondom nincs ezzel. Pedig, előtte sokat szenvedtem. Még, éjszaka sem tudtam aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!