Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztaljátok hogy a covid...

Tapasztaljátok hogy a covid miatt romlik a mentális állapototok?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre egyre idegesebbek, feszültebbek az emberek. Utcán ordítoznak, rendőrökkel veszekednek, dudáéják le egymást mint akiknek el van durranva az agyuk. Vagy csak én érzem így?

2021. jan. 16. 19:48
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%
Én vagyok a visszataszító stílusú egyetemista. Igazából én félig intro félig extro keverék vagyok, így nekem jó is meg nem is. Ugye itt az utolsó kommentjéből indultam ki. Már kitaláltam, hogyha vége van ennek, akkor mit tudok csinálni, addig meg úgyis elvagyok az egyetemmel meg a vizsgáimmal. A stílus visszataszítósága? Hát szerintem a kérdező simán talál rosszabb stílusokat is az enyémnél.
2021. jan. 18. 01:16
 32/32 anonim ***** válasza:
73%
Én intro vagyok de még így is megvisel. Nem tudunk beülni sehova a párommal egy kávéra, ebédre, minden elviteles, haza kell rohanni este 8-ra, nem működnek a szakrendelések, nem tudok bejárni dolgozni. Az első fél évet élveztem, most már elég.
2021. jan. 18. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!