Tapasztaljátok hogy a covid miatt romlik a mentális állapototok?
Én sokkal nyugodtabb vagyok. 8 után csend van, nincs őrjöngés, kiabálás, zene az utcákon. Nincsenek fesztiválok nyaranta amikor 1 hétig nem lehet aludni és telepiszkítják az utcákat.
Csökkent a bűnözés.
Élek mint hal a vízben, én ellennék így ezzel az esti kijárási tilalommal örökké.
Nem. Lelassultam "zen"-be vagyok, minden nap újra olvasok, a kollégák se húznak fel ökörségekkel, így hogy csak 1-1 videomeetingre találkozunk.
Az egyetlen ami kicsi hiányzik, hogy este sétálgatni meg napközbe beülni ide-oda kávéra, süteményre ilyesmi. De ezt azzal kompenzáltam, hogy vettem egy értelmes kávéfőzőt és többet kísérletezek a konyhába. Igazából lehet ezzel is jobban járok, mint valami Starbucks/Costa-val hosszútávon.
Az én tapasztalataim se és a hivatalos statisztikák sem támasztják ezt alá. Eleve kevesebb az autó, kevesebb az utas a buszokon, vonatokon, nincs annyira nagy hajtás sok helyen, pont, hogy este kotródik mindenki haza este hét után alig látsz valakit odakint.
Pont azt tapasztalom, hogy a többség nyugodtabb, vagy nem változott semmi.
A statisztika meg azt mutatja, hogy rekord alacsony a bűnözés és a közlekedési balesetekben sem hunyt el sosem ilyen kevés ember mint 2020-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!