Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztaljátok hogy a covid...

Tapasztaljátok hogy a covid miatt romlik a mentális állapototok?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre egyre idegesebbek, feszültebbek az emberek. Utcán ordítoznak, rendőrökkel veszekednek, dudáéják le egymást mint akiknek el van durranva az agyuk. Vagy csak én érzem így?

2021. jan. 16. 19:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%

Én sokkal nyugodtabb vagyok. 8 után csend van, nincs őrjöngés, kiabálás, zene az utcákon. Nincsenek fesztiválok nyaranta amikor 1 hétig nem lehet aludni és telepiszkítják az utcákat.

Csökkent a bűnözés.

Élek mint hal a vízben, én ellennék így ezzel az esti kijárási tilalommal örökké.

2021. jan. 16. 19:50
 2/32 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Lelassultam "zen"-be vagyok, minden nap újra olvasok, a kollégák se húznak fel ökörségekkel, így hogy csak 1-1 videomeetingre találkozunk.

Az egyetlen ami kicsi hiányzik, hogy este sétálgatni meg napközbe beülni ide-oda kávéra, süteményre ilyesmi. De ezt azzal kompenzáltam, hogy vettem egy értelmes kávéfőzőt és többet kísérletezek a konyhába. Igazából lehet ezzel is jobban járok, mint valami Starbucks/Costa-val hosszútávon.

2021. jan. 16. 19:58
 3/32 anonim ***** válasza:
62%

Az én tapasztalataim se és a hivatalos statisztikák sem támasztják ezt alá. Eleve kevesebb az autó, kevesebb az utas a buszokon, vonatokon, nincs annyira nagy hajtás sok helyen, pont, hogy este kotródik mindenki haza este hét után alig látsz valakit odakint.

Pont azt tapasztalom, hogy a többség nyugodtabb, vagy nem változott semmi.

A statisztika meg azt mutatja, hogy rekord alacsony a bűnözés és a közlekedési balesetekben sem hunyt el sosem ilyen kevés ember mint 2020-ban.

2021. jan. 16. 19:59
 4/32 anonim ***** válasza:
64%
Időnként rám telepszik valami depis, rossz érzés, de összességében mégis igazuk van az előttem szólóknak.
2021. jan. 16. 20:04
 5/32 anonim ***** válasza:
45%
ÖSszeségében nem, mert amit 8 után tudnék csinálni azt simán át tudom szervezni 8 előttre így nem.
2021. jan. 16. 20:16
 6/32 anonim ***** válasza:
81%
amit én észre vettem szoc körömben,hogy olyan szintű a pénztelenség már,hogy az valami embertelen.
2021. jan. 16. 20:16
 7/32 jeverezi ***** válasza:
70%
Igen. Sajnos nem tudok ismerkedni, szexelni. Bátyám pánikbeteg lett antidepresszánst szed. Nem bírja a bezártságot, korlátozásokat.
2021. jan. 16. 20:17
 8/32 anonim ***** válasza:
56%
Engem felturbozott a covid! Ennyit mint mostanaban, meg nem kirandultam :)
2021. jan. 16. 20:17
 9/32 anonim ***** válasza:
79%
Saját magamon nem, de a környezetemben, ismerősökön és idegeneken egyértelműen látom. A hisztériakeltés és a korlátozások többet ártanak, mint használnak.
2021. jan. 16. 20:19
 10/32 jeverezi ***** válasza:
82%
Azon kívül, hogy teljesen lehalt minden szociális kapcsolatom? Mint egy remete a barlangban olyan lettem. Mellette sokkal több alkoholt iszok. Ezen kívül minden príma.... -.-
2021. jan. 16. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!