Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztaljátok hogy a covid...

Tapasztaljátok hogy a covid miatt romlik a mentális állapototok?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre egyre idegesebbek, feszültebbek az emberek. Utcán ordítoznak, rendőrökkel veszekednek, dudáéják le egymást mint akiknek el van durranva az agyuk. Vagy csak én érzem így?

2021. jan. 16. 19:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
Csak te.Én nem tapasztaltam változást pedig járom az országot.Sőt több szempontból örülök neki hogy nincs őrültekháza a mindennapokban,bár természetesen a covid előtti időknek jobban örülnék mindent összegezve.
2021. jan. 16. 20:24
 12/32 anonim ***** válasza:
18%
Tok jo, hogy mindenki maszot hord ... amugy olyan rondak az emberek! :)
2021. jan. 16. 20:31
 13/32 anonim ***** válasza:
53%
Én csak a maszkviselést utálom, amúgy eddig se sokat mászkáltam este, meg koncertekre sem jártam. Egyedül a színházat sajnálom, ahova hosszú idő után végre eljutottunk volna, erre beütött a covid és lemondták! Meg a szabadság hiányzik,hogy mindenáron azt a xar oltást meg igazolványt nyomatják. Azoktól a hírektől már a falra mászok! Hagyják már élni az embereket, a többiek meg döfködjék egymást halálra a fos vakcinájukkal!
2021. jan. 16. 20:31
 14/32 anonim ***** válasza:
15%
Koszonom, hogy a covid miatt sok paraszt hazament, mert nem eri meg az albit tartani ha ugy is home office ... hajra covid, csak igy tovabb! :P
2021. jan. 16. 20:34
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
Megúsztam a nagy rokonlátogatásokat és a maszk miatt nem kell ismerősöknek köszönni, mert nem ismernek fel se én őket. Ilyen nyugodt karácsonyom még sose volt! :)
2021. jan. 16. 20:36
 16/32 anonim ***** válasza:
77%
14) ezt nem értem.olcsó albérletet kerestél,azért örülsz?
2021. jan. 16. 20:36
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
Szuper, hogy megszűntek az éjszakai tivornyázók, nincs összehányva a járda, nem hangoskodik senki, szerintem még a bűnözés is csökkent!
2021. jan. 16. 20:39
 18/32 anonim ***** válasza:
30%
Nekem csak az este 8 utáni mozgás hiányzik, mert akkor szerettem sétálni, bevásárolni, amikor már alig voltak az utcán. Nem értem, hogy most miért nem lehet akkor kimenni!
2021. jan. 16. 20:42
 19/32 anonim ***** válasza:
39%
Amit 8-ig megtehetsz, az ne halaszd kesobbre ... regi dakota kozmondas :)
2021. jan. 16. 20:44
 20/32 anonim ***** válasza:
60%
19:) de én nem szeretek a tömegben sétálni!
2021. jan. 16. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!