Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztaljátok hogy a covid...

Tapasztaljátok hogy a covid miatt romlik a mentális állapototok?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre egyre idegesebbek, feszültebbek az emberek. Utcán ordítoznak, rendőrökkel veszekednek, dudáéják le egymást mint akiknek el van durranva az agyuk. Vagy csak én érzem így?

2021. jan. 16. 19:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Én is sokkal többet bosszankodok, mert a lezárások előtt volt életem. Akinek előtte sem, azt persze minimum nem érdekli, vagy még örül is neki.
2021. jan. 16. 21:14
 22/32 anonim ***** válasza:
56%
Legalább nyugi van hétvégente esténként, nincs ordibáló részeg kölykökkel tele a környék.
2021. jan. 16. 21:18
 23/32 anonim ***** válasza:
51%
November óta én is így vagyok, pluszban a szemüveg párásodása miatt is.
2021. jan. 16. 21:54
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

"sokkal több alkoholt iszok"

Eleve ne vedd meg, ne legyen otthon, akkor nem leszel alkesz.

2021. jan. 16. 22:14
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező! Amit írtál azt én olyan 19:40 és 20:15 között tapasztalom, mindenki rohan haza. A nap többi részében nagyobb a nyugi, de a takarodó kezdete körüli időszakban idegbetegség van.
2021. jan. 16. 22:18
 26/32 anonim válasza:
84%
Fú, nagyon könnyű így a vizsgaidőszak. Ez pozitívum. Igazából nagyon erősen ráálltam erre az otthoni életre, viszont még 1 hónap és kileszek tőle, úgy érzem. Naponta edzem otthon (vannak súlyzóim), szoktam futni is. Vizsgákra készülök. Szóval van neki poziotív hatása és még nem vagyok túl hosszú ideje "bezárva" ahhoz, hogy megkattanjak.
2021. jan. 16. 23:05
 27/32 A kérdező kommentje:

26*

köszi a válaszod.

Bár egyetemista létedre a stílusod visszataszító. Mi ez a "Fú, nagyon könnyű..."

Fú de laza vagyok meg menő ha én is szlengesen bezsélek mint egy tini Fú de jó! Fú de felnőtt vagyok. Agyam eldobom most ez a divat? Ez a undorító szlengség???

2021. jan. 16. 23:19
 28/32 anonim ***** válasza:
A fú direkt retro szerintem. Nem nagyon vagy fiatalok között, úgy látszik. 😉
2021. jan. 16. 23:54
 29/32 A kérdező kommentje:
hahaha :D haha :D Röhögök. Retro tudod mi volt? A disco ami már nincs egy éve.
2021. jan. 17. 00:06
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Introvertáltnak jó, extrovertáltak bajban vannak. Én az első csoportba tartozom és szuper, hogy nincsenek mindenféle összeröffenések, meg megbeszélések, zajos fesztiválok, meg falunapok.
2021. jan. 17. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!