Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan palástoljam ezt az...

Hogyan palástoljam ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,hogy remeg a kezem,és amikor ezt az emberek megtudják nevetnek vagy megsajnálnak. Igazából én csak úgy akarok élni,mint bárki más,nem azt hallgatni,hogy:Jajj te szegény,remeg a kezed. Meg:Ilyen fiatal korban..

Én csak szeretnék beszélgetni,ismerkedni anélkül,hogy a kezeimet figyelnék..

Szóval hogy próbáljam meg "eltakarni"?

Amúgy voltam ezzel sok orvosnál,és mindegyik azt mondja,hogy nem tudják mi a probléma..:)

18/L

2021. jan. 1. 13:02
 1/7 anonim válasza:
Nekem is remeg a kezem, azt mondják azért mert játszom, vagy telefonozom😂😂😂😂. Altalaban le szoktam tudni annyival hogy ez van. Kit érdekel, ha akarja nézze. Pedig tényleg a semmitől nekem is. Nem cigizem, nem iszom. De hozzá tudtam szokni.
2021. jan. 1. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Alacsony vercukorszint es nyugtalansag... Azt gondolom.
2021. jan. 1. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is remeg eleg durvan, ha ideges vagyok vagy izgulok valami miatt. mar 20onevesen... Neha talan a faradtsagra is foghato. Neked mindig remeg? Mennyire?
2021. jan. 1. 13:13
 4/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! A kézremegèsnek számtalan oka lehet, a legegyszerûbb stressztôl az idegrendszeri problèmáig. Kiváltó ok lehet a szorongás, - fiatal korban. Próbálj szedni egy húzamosabb ideig B vitamin forte komplexumot. Meg kell figyelned, hogy javulni fog e tôle a kèzremegèsed. Idegerôsitô ès jobban fogod viselni a stresszes szituációkat. Minden jót!
2021. jan. 1. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem folyamatosan remeg a kezem,és eléggé feltűnően.
2021. jan. 1. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es válaszoló! Megfogadom a tanácsodat.
2021. jan. 1. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Öreg nénikre szokták mondani, hogy kó az , ha remeg a keze, mert a szerszámot jobban rángatja, persze ez csak vicc... de amúgy lehet idegi alapon van nálad a remegés vagy mindig bebeszéled magadnak, hogy remeg és mindenki azt nézi és emiatt már még jobban remeg. Ne gondolj rá és hátha elfelejted, hogy remeg és egyszercsak azt veszed észre, hogy nem is remeg.
2021. jan. 1. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!