Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kicsit megosztó kérdés: ki...

Kicsit megosztó kérdés: ki oltatná be magát (covid-19 oltással)?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 01:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
everlight:Van majdnem 2 millio halott, milyen bizonyitek kell neked ?
2020. dec. 26. 10:10
 12/24 GallitsGáborCsaba válasza:
37%
Én be akarom oltatni magamat,de én igazából a Kínában kikutatott és előállított oltással oltatnám be magamat,hiszen onnan Kína 11 millió fős városából indult el a vírus és biztos,hogy ott rátaláltak a megfelelő oltásra,de sajnos kicsi az esélye annak,hogy kiválaszthatnám honnan származó oltást kapom meg,de úgy érzem biztos hogyí túlélem,hiába hogy kétszer kell majd beoltatnom magamat,de úgy érzem igazi túlélő vagyok és erre büszke ;-) :-)
2020. dec. 26. 16:23
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Botos hogy nem.
2020. dec. 26. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

A párommal immunisak vagyunk (huszonévesek vagyunk), de teszünk róla, hogy ha hordoznánk esetleg, akkor ne adjuk tovább.

Nem kell nekünk az oltás. Viszont a világ mindenkinek az életét kő keményen meg fogja nehezíteni akik ugyanígy vannak ezzel.

De pl. a nagymamám aki szeretné megkapni nem biztos, hogy megkaphatja a cukorbetegsége és a magas vérnyomása miatt, pedig regisztrálva van az oltásra.

Mi csak reméljük, hogy nem okoz nagyobb gondot, ha mégis megkapja.

2020. dec. 26. 20:08
 15/24 everlight ***** válasza:
64%
11 es,évente 60 millió ember hal meg világszerte.Nem kell mindent elhinni amit mondanak,ha tényleg veszélyes lenne már a fél emberiség meghalt volna.Influenzában Csak Magyarországon havi 5000 ember hal meg,múlt évben decembertől februárig,3 hónap alatt többen haltak meg mint 10 hónap alatt koronában.
2020. dec. 26. 22:56
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

nem áll szándékomban beoltatni magam ilyen hirtelen összekutyult valamivel.

nem követem a híreket, de hallottam olyasmit hogy nem muszáj beadatni az oltást, de viszont akkor nem lehet bizonyos helyekre menni, remélem ez alatt nem a boltokra gondolnak...

2020. dec. 27. 00:52
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

everlight, az a baj ezzel a logikáddal, hogy bármire rá lehet mondani. Teszem azt meghal 2 millio rákos...

- Nem veszélyes, évente 58 millió ember meghal másba.

Remélem, érted.

2020. dec. 27. 09:00
 18/24 everlight ***** válasza:
82%
17: Betegségek mindig voltak és lesznek is,ezzel együtt kell élni,nem lehet örökké bezárkózni,várva a csodát ami sosem jön el,közben elszegényednek az emberek,csődbe megy az ország,megnő a bűnözés,az emberek fosztogatni kezdenek.Eleve a 98 százalék úgyse hal bele az a 2 százalék meg úgy is meghal akármilyen lezárásokat csinálnak
2020. dec. 27. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

Everlight

Nem biztos, hogy meghal a 2%, mert van, hogy azon múlik, hogy van-e elég hely a kórházba.

Mindazonáltal az utolsó válaszoddal egyet értek. Szerintem is túlzó ez a lezárás, amit az egész világon csinálnak. Mondom ezt úgy, hogy voltunk Covidosok és tapasztalatból mondom, hogy sokkal rosszabb, mint az influenza. De ennek ellenére túl nagy a hiszti szerintem is.

2020. dec. 27. 18:00
 20/24 everlight ***** válasza:
83%

Többet ártottak a korlátozások mintha nem tettek volna semmit:

1, Emberi kapcsolatok tönkrementek

2,bezártság okozta depresszió--öngyilkosságok növekedése

3,államcsőd,elszegényedés--vásárlóerőpiac csökkenése

4,Munkanélküliség növekedése,kis cégek csődbe mentek

5,A gazdagok fillérekért felvásárolnak mindent ami csődbe megy,kevesebb cég,magasabb árak

Svédországban nem tettek eleinte semmit,mégse halt ki a svéd nép,Fehéroroszországban se tesznek semmit,mégse halt ki a Belorusz nép.

Nemsokára végleg csődbe megy az ország,a kormány nem segít csak a gazdagoknak, majd ha fosztogatások,tűntetések lesznek mint 2006 ban akkor is azt fogják mondani a "hős" túlreagálók ,jobban mondva ingyen élők akik otthon basszák a rezet mert megtehetik,hogy megérte?

2020. dec. 27. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!