Kicsit megosztó kérdés: ki oltatná be magát (covid-19 oltással)?
A párommal immunisak vagyunk (huszonévesek vagyunk), de teszünk róla, hogy ha hordoznánk esetleg, akkor ne adjuk tovább.
Nem kell nekünk az oltás. Viszont a világ mindenkinek az életét kő keményen meg fogja nehezíteni akik ugyanígy vannak ezzel.
De pl. a nagymamám aki szeretné megkapni nem biztos, hogy megkaphatja a cukorbetegsége és a magas vérnyomása miatt, pedig regisztrálva van az oltásra.
Mi csak reméljük, hogy nem okoz nagyobb gondot, ha mégis megkapja.
nem áll szándékomban beoltatni magam ilyen hirtelen összekutyult valamivel.
nem követem a híreket, de hallottam olyasmit hogy nem muszáj beadatni az oltást, de viszont akkor nem lehet bizonyos helyekre menni, remélem ez alatt nem a boltokra gondolnak...
everlight, az a baj ezzel a logikáddal, hogy bármire rá lehet mondani. Teszem azt meghal 2 millio rákos...
- Nem veszélyes, évente 58 millió ember meghal másba.
Remélem, érted.
Everlight
Nem biztos, hogy meghal a 2%, mert van, hogy azon múlik, hogy van-e elég hely a kórházba.
Mindazonáltal az utolsó válaszoddal egyet értek. Szerintem is túlzó ez a lezárás, amit az egész világon csinálnak. Mondom ezt úgy, hogy voltunk Covidosok és tapasztalatból mondom, hogy sokkal rosszabb, mint az influenza. De ennek ellenére túl nagy a hiszti szerintem is.
Többet ártottak a korlátozások mintha nem tettek volna semmit:
1, Emberi kapcsolatok tönkrementek
2,bezártság okozta depresszió--öngyilkosságok növekedése
3,államcsőd,elszegényedés--vásárlóerőpiac csökkenése
4,Munkanélküliség növekedése,kis cégek csődbe mentek
5,A gazdagok fillérekért felvásárolnak mindent ami csődbe megy,kevesebb cég,magasabb árak
Svédországban nem tettek eleinte semmit,mégse halt ki a svéd nép,Fehéroroszországban se tesznek semmit,mégse halt ki a Belorusz nép.
Nemsokára végleg csődbe megy az ország,a kormány nem segít csak a gazdagoknak, majd ha fosztogatások,tűntetések lesznek mint 2006 ban akkor is azt fogják mondani a "hős" túlreagálók ,jobban mondva ingyen élők akik otthon basszák a rezet mert megtehetik,hogy megérte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!