Kicsit megosztó kérdés: ki oltatná be magát (covid-19 oltással)?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 01:24
A kérdező szavazást indított:
Jelenleg nem
Jelenleg talán
Jelenleg igen
Még nem tudom
Egyéb, kifejtem
67 szavazat
1/24 anonim válasza:
Előbb utóbb úgy is be kell. Ha meg ez kell hogy mehessünk mindenhová akkor hadd szóljon.
2/24 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én nem adatnám be. Most biztosan nem, mert nem ismeri senki eléggé. Nem tesztelték még annyit, amennyit a gyógyszereket, oltásokat szokták és ez eléggé aggaszt... (Plusz mutálódik is a vírus, és az újfajtára meg csak ,,meglehet,, , hogy jó.)
De meg a zöld, mert véleményre vagyok kíváncsi, akkor is ha az eltérő. :)
2020. dec. 24. 01:59
3/24 anonim válasza:
Előbb oltassa be magát az összes politikus a szemem láttára. Aztán várok pár hónapot, hogy hány hullik el. És aztán visszatérhetünk a kérdésre
4/24 anonim válasza:
Nem oltatnám be magam vele, akkor esetleg ha fizetnek minimum 4-500 milliót KP-ban érvényes címletekben, akkor azt mondom megérné kockáztatni, bár mondjuk ennyiért a csernobili hűtő tóban is mosnék kezet.
5/24 anonim válasza:
Eddig soha nem kértem nem kötelező védőoltást, ilyen pl. az influenza elleni vakcina. Ápoló vagyok, és most beoltatom magamat. Egy körülmény motivál, ők pedig a családomban élő idős nagymamák. Látom a munkám miatti aggodalmukat, így talán velem is könnyebben teremtenek kontaktust, a védettségem illúziójával nem tekintenek rám eshetőleges veszélyforrásként. Ez a nyakatekert indokom.
6/24 anonim válasza:
Azt hazudták az influenza, meg a koronavírus együtt mekkora katasztrófa lesz. Azt alig érezni, hogy járvány van. Az új esetek száma is rohamosan csökken. Ha így haladunk egy hét múlva már nem is emlékszünk a járványra. Oltás nélkül lecseng.
7/24 SinvilasMeldrosa válasza:
Minden csak nézőpont, és közvetlen tapasztalat kérdése. Lehet, hogy vannak olyan családok akik csak a korlátozásokat élik meg, de a munkahelyemen kialakított covid osztályon fekvő páciensek hozzátartozói, és az elhúnyt betegeket gyászoló családok ezt másként gondolják.
8/24 anonim válasza:
#6: egy het mulva nem is emlekszel ra? Majd ezt olvasd vissza par honap mulva. Ha azt hiszed ez most eltunik hirtelen, nagyot tevedsz. Nezz szet kicsit a vilagban.
9/24 anonim válasza:
Alapvetően én nem, de a feleségem igen. Túl estünk rajta, nekem semmi extra, neki viszont csúnya lefolyású volt. Most van még antitest neki, szóval egy jó fél évig felesleges, hiszen az oltás is ezt csinálja, utána majd lehet, hogy fog oltatni, hogy ne legyen megint rosszul.
10/24 everlight válasza:
Seftiben kifejlesztett méreg,ki tudja mi van benne.Csak annak reményében oltatják be magukat az emberek hátha nem meg ennél is jobban csődbe az ország,de semmi konkrét bizonyíték nincs rá hogy veszélyes lenne a vírus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!