Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszakás műszak után úgy...

Éjszakás műszak után úgy ébredek sokszor, mint aki másnapos?

Figyelt kérdés
Szeretek éjszakára menni, úgy érzem, hogy könnyebb ébren maradni, mint hajnalban kelni, de ha több napot megyek így egyhuzamban akkor a 3. Nap után erős fejfájással, emelygesseg, gyomorfajassal, szédüléssel ébredek, csak asitozok, semmihez nincs erőm. Kegyetlen érzés tud lenni. Általában éjszakás után reggel 7tol délután 3ig alszok, és ezt végig is tudom aludni, szóval az alvás mennyisége az elégnek kellene hogy legyen, csak nem éjjel történik. Van erre esetleg valami praktika?
2020. dec. 8. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne másnapos vagy, hanem harmadnapos.

A szervezet biológiai összhangban van természet ritmusával.

Igencsak tönkre lehet ám menni idegileg, ha túl sokáig

viszed ezt az életformát.

Éjszakai műszak után egy nap szünet járna, elvileg.

Ugyanis alvás, az ügyintézéséek, szórakozás kiesik.

2020. dec. 8. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Én amikor éjszakás voltam az előző munkahelyen, 2 részletben próbáltam az alvást. Egyszer 7-től kb. délig, és még délután is kb 5-6-tól 8-ig kb.

Próbáld ki egyszer így ;)

2020. dec. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!