Éjszakás műszak előtt es utan mennyit szoktal pihenni?
Figyelt kérdés
Most újra kell ejszakaznom sok ev kihagyas utan. Elso ejszaka jol telt, utana tudtam pihenni. Egy het mulva a kovetkezot nehezen viseltem tobbet is kellett aludnom utana. Ti hogyab keszultok ra?2020. okt. 14. 16:57
1/4 anonim válasza:
Első éjszakai műszak előtt is pár órára lefekszem. A többi napon arra törekszem, hogy legalább 7-8 órát aludjak és csak délután, így könnyebb, legalábbis nekem.
2/4 anonim válasza:
Semennyit, de én nem műszakozok, hanem ügyelek és általában pár órát tudok közben aludni.
3/4 anonim válasza:
Nekem ez ugy mukodott, hogy hazaerkezes utan, barmennyire is praktikus lett volna aludni, par ora kellett, hogy leeresszek. Utana pedig egyben nyolc orat aludtam, es kb ebedidoben keltem fel. Mas valtozatban farasztobb es osszezavaro volt. Oke, telen lehangolo, hogy hamar sotetedik, de megis ez valt be evekig.
4/4 anonim válasza:
Előtte min. 10 óra alvás (egyben, szóval kelés legkorábban 10 körül), utána viszont max 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!