Miért akarják lebeszélni az embereket arról, hogy beadják maguknak a Covid vakcinát, amikor ezért csak még jobban kötelezni akarnak majd minket?
Pl a Gödény meg ilyenek? Oké, megértem a jó szándékot. De ha megpróbálja sulykolni a népet, hogy ne adassák be. Mert ő szerinte az veszélyes. Akkor még több emberrel beakarja addattni a kormány. Mert akkor azt fogják hinni, hogy azért adják be kevesebben maguknak mert vannak ilyen szószólók. És szerintem csak max pár munkahelyre nem lehetne eleve menni a vakcina nélkül. Így pedig majd talán valahogy megoldják azt is, hogy pl buliba, fesztiválra, sportrendezvényre sem mehes el nélküle. Sőt, még a végén pont az ilyenek miatt nem lehet kb majd az utcára sem kimenni. Bár ahhoz, hogy ezeket betudják tartani. Rengeteg katonát, orvost ki kéne rendelni. Komolyan ezt akarja pl Gödény. Bár mondjuk nem tudom mégis a tömegrendezvénnyeken, hogyan tesztellnek át több száz/ezer embert. Tehát ezért is tűnik lehetetlen dolognak ezt teljesíteni. De akkor is így valamivel szigorúbban fogják venni a helyzetet. És ha ezek a vakcina ellenesek nem szólnak semmit akkor lehet megelégednek azzal, hogy az ország 50% be adattja. És szerintem az emberek 70-75%-a befogja adattni. Ha meg megpróbálnak mindenkit lebeszélni róla. Akkor az emberek 90-95%-a bekell, hogy oltassa magát. És talán az 5-10% ússza meg. Akik vagy észhez térnek. Vagy lesznek olyan erősek, hogy megtudják ígyis-úgyis tagadni a dolgot. Azért nem mindegy, hogy az emberek 5% vagy az emberek 25-30%-a nem lesz beoltva. És Göényéknek pedig nincs hatalma a kormány felett, sajnos! Esetleg pl Szlávik ellen mondjuk még fel léphetne. Mivel ő elvileg kötelezővé tenné a vakcinát. De ellene is csak azzal az indokkal, hogyha kötelezni akarják még rá erőteljesebben az embereket. Akkor csak még kevesebben merik beadattni. Közben pedig ez pont, hogy egy rafinált terv lehetne!
Egyébként szerintem ez a vakcina max az emberek 5%-át nyirja ki. De akkor is az orvosok nem tehetnek ellene semmit. Csak rontanak a helyzeten ha megpróbállnak bele szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!