Létezhet, hogy a pcr teszt más vírustörzset mutatott pozitívnak?
Na végül beigazolódott amit sejtettem is már..negatív lett a PCR is. Tünetem továbbra sincs semmi. Szóval nálam fals pozitív lett..
a mentősök is azt mondták hogy ez nagyon ritka.
A PCR átverés show röviden.
Édesanyám pozitív lett 26.-án. Nekem 27.-én készült gyorsteszt, negatív lett, így pcr tesztet is csináltak. Az is negatív lett. Karanténba kerültünk. December 3.-án felkeltem, egyik óráról a másikra magas lázam lett, iszonyatos izomfájdalom, bőrfájdalom jelentkezett. Óráról órára rosszabb volt. A nyálkahártya az orromba, torkomba is vatta száraz lett,emiatt az orrom sokszor vérzett. Másnap tesztet készítettek, pozitív lett azonnal. Állni nem bírtam, olyan rosszul voltam. Pulzusom 130 felett volt. Szédültem, köhögés jelentkezett és még a hajam is fájt.
Vasárnap elvesztettem az ízérzéket és a szaglásomat is.
Illetve durván száraz, irritáló köhögés jelentkezett. Egyszerűen nem akar felszakadozni. Infulenháhiz hasonlít, de durvább attól!!!
Maszkot hordtuk, kezet éjjel - nappal mostunk, még túlzásba is, mégis össze lett szedve...Aki tünet nélkül viseli, vagy enyhe tünettel,az tegye össze a 2 kezét. Alig aludtam valamit napok óta, mert ha sikerült is elaludni, a köhögés felébreszt. Étvágyam sincs, hasam is megy. Szörnyű. Mindenkinek jó egészséget kívánok!
jajj nagyon sajnálom utolsó....:( nekem csütörtökön jött meg az eredményem, és nincs azóta semmi, szóval szerintem nála tényleg csak fals pozitív lett.
És apukád hogy van , ő hogy viseli??
25-ös vagyok.
Igen, lehetséges, hogy akkor valóban téves. Bár van olyan az az ismerős körben, akinél csak kis fáradtság formájában mutatkozott meg a vírus.
Édesanyám lett pozitív, ő neki sokkal enyhébben zajlik mint nekem. Pl láza sem volt. Neki egy erősebb náthához hasonlított. Még vannak enyhe tünetei most is.
Fateromnak nem készült teszt, neki is volt megfázás szerű tünete, de ő még is izzadt előtte napokkal mikor még dolgozott és nem volt karantén. Neki nem készítettek tesztet, így nem tudni ő átesett e rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!