Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Új fajta pcr teszttel vették...

Új fajta pcr teszttel vették le tegnap a mintát amihez már csak egy cső van. És mondta a minta vevő, hogy elég a garat vagy az orr. Mondtam, hogy inkább a garat. Viszont miért csak a garatból vette le?

Figyelt kérdés
Úgy biztos ki mutatja ha pozitív vagyok, hogy csak a torkombol vette le a mintát? Attól félek így nem mutat tényleges eredményt?

2020. nov. 27. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Végleges eredményt a beoltásod fogja hozni, hogy az ilyen gondolkodasa keptelen egysejtuek véglehesen relaxálódjanak
2020. nov. 27. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Ott a kerdesedben a valasz. Egy helyrol vesznek csak, direkt megkerdezte melyiket valasztod, akkor ezen miert csodalkozol? :D

Nyugi, igy is ki fogja mutatni, ha pozitiv vagy.

2020. nov. 27. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő! Sajnos engem is bele kényszerítettek ebbe, mert beteg lettem és a házi orvos rögtön el rendelte a tesztelést. Így sem, úgy sem mennék sehova mert olyan beteg voltam, lényegtelen is...es ha pozitív vagyok, ne a következő tesztnél derüljön már ki, mert akkor ki tudja, ha már semmi bajom is be leszek itthon zárva...
2020. nov. 27. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
2/2 kedves kommentelő! Igen értem én, de mindenki azt mondja, hogy csak orrból ad megfelelő eredményt. Ezért is nem értettem. Bár én örülök, hogy nem turkaltak az orromban mert szerintem kellemetlen (volt pár hete rá alkalmam megtudni) Viszont ha pozitív akkor inkább derüljön ki hamarabb, mint el huzodjon hetekig minden...
2020. nov. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!