170 cmvel és 54 kgval be lehet kerülni kórházba anorexiával, ha nem is vagyok anorexiás csak a szüleim szerint?
A vékonyság önmagában még nem anorexia.
Ha mondjuk nem eszel rendesen,vagy hánytatod magad, akkor könnyen kórházba kerülsz.
Nem engedik, hogy vizet igyál?
Lehet, hogy nekik kell a pszihiáter.
170 cm-hez az 54 az ideálisan vékony, tök jó.. Én voltam anorexiás 171cm-vel 37kg .
Az "eszek 3X" az is sok mindent jelenthet. Ehetsz napi 3X gyümölcsöt, vagy nagyon diétás terméket is, illetve az egészségesen evés is sok mindent jelenthet
A diétás nem egyenlő az egészségessel. Az egészséges táplálkozásban helye van a méznek is (na nem egész nap) és víznek is. Sőőt merészebbet mondok, a csokinak is helye van. MERT az ételekkel való jó kapcsolatnak ugyannyira fontos szerepe van, mint a nagyon egészséges ételeknek az étrendben. Az pedig nem jó, ha kvázi a szüleid hajszolnak bele egy evészavarba. Kérd meg őket, hogy üljetek le egyet beszélgetni és mond el, hogy fontos számodra az egészséges táplálkozás, DE nem szeretnél fogyni, és nem szeretnéd magad éheztetni, egyszerűen csak jól akarod táplálni a tested. Viszont Te pedig gondolkozz el, hogy ez miért merült fel a szüleidben és hogy amit csinálsz az tényleg egészséges táplálkozás e vagy sem. Minimum 2000 kcalra szükséged lehet, mint fejlődő szervezet és magasnak számító lány. Ha az egészségesnek vélt étrended 1200 kcalt tartalmaz, akkor az kevés lesz.
- ez alapján megtudhatod, hogy van e evészavarod.
Hallottál már az intuitív étkezésről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!