Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mellkasi fájdalom?

Mellkasi fájdalom?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, már több mint 1 hónapja mellkasi fájdalmak okoznak mindennapos szenvedést számomra. Nehézlégzés, ha előre hajlítom a nyakamat a lapockám környékén fájdalom, tapintásra fájdalom hónalj/mellkas körül bal illetve nagy ritkán jobb oldalt. Ja és néha a karomba is érzem ezt a sugárzó fájdalmat, de az is nagy ritkán van. Néha szédülés, hirtelen lever a víz is, gyengeség.

Azt tudni kell hogy voltam már ez miatt sürgösségin. Akkor zsibbadt mindenem, és megsemmisülés érzésem volt. EKG és vérvétel volt, jó eredményekkel. Viszont semmi változás nem történt. Az lenne a kérdésem hogy ez lehet szívbetegség? :/

tegnap 19:28
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja és fiú vagyok.
tegnap 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!