Mitől lehet ez a mellkasi szúró fájdalom?
A jobb oldalon a mellem oldalán, mell és hónalj közt félúton kb. péntek (27.) óta szúr.
Egy hetet eléggé beteg voltam a 16-ai héten, nagyon magas láz, köhögés, gyengeség, de karácsonykor már jól voltam. 6 napos antibiotikum kúrát végig csináltam, még nagyon ritkán köhögök, de egyáltalán nem vészes.
Mi lehet ez a fájdalom? Van köze vajon a korábbi betegséghez, mondjuk valami szövődmény?
Nem tudom eldönteni hogy a tüdőm vagy az izom, esetleg levegő szorult be. Előrehajolásnál is jobban érzem vagy ha megnyomom azt a részt mondjuk letámaszkodva, akkor rosszabb, meg légzésnél is érzem.
Már 5 napja tart, ami bosszant. Nem elviselhetetlen, de zavaró.
Más tünetem nincs, lázam sem, jól vagyok ezt leszámítva.
Kellene ezzel visszamennem az orvoshoz? Nagyon pökhendi, nem túl szimpatikus az orvosom, nem akarnék fölöslegesen aprósággal menni, mert így is folyton hülyének néz.
Ha sokat köhögtél lehet beszorult a levegő, esetleg meghúzódhatott egy izom. Próbálj meg nyújtani hátha egy kicsit segít.
Ha nem javulna azért menj el és nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!