Bal oldali szúró mellkasi fájdalom?
Figyelt kérdés
Amikor elkezd szúrni akkor kb tart 2-3 percig aztán elmúlik utána újra kezdődik. Vérnyomásom 115-126 / 61-72 között mozog a pulzusom 96/102 . Ezek lehetnek a szívroham tünetei? Illetve bal jobb lapockam is szokott szurkalni.2023. jan. 24. 06:42
1/9 Ypszilon1980 válasza:
Azt nem tudom, de menj orvoshoz, majd ő eldönti mi legyen, van-e komolyabb gond mögötte, gondolom egy EKG sem ártana majd.
2/9 A kérdező kommentje:
Pont 1honapja volt EKG hasonló tünetek miatt de ez most erősebb. Volt mellkas röntgen vér vétel és az EKG is rendben volt
2023. jan. 24. 07:03
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Értem, de most a panaszok akutak és állításod szerint erősebbek.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha nem múlik mindenképpen be megyek a kórházba
2023. jan. 24. 07:29
5/9 Blue Child válasza:
Szerintem ez semmi, mindenkinek van néha.
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Lehet elég lenne csak háziorvoshoz elmenni.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát többé kevésbé jobban néha még bele szúr a szívem körül és a lapockám felé de szerintem mozgás szervi gond lesz. Mert ha azóta tartó szívinfarktusom lenne már szerintem meghaltam volna jó esélyel.
2023. jan. 27. 05:37
9/9 anonim válasza:
Nekem tavaly április óta tartanak a panaszaim amik megegyeznek a tiedével. Számtalan kivizsgáláson voltam és minden negatív lett, viszont a panaszaim fent állnak azóta is. Pszichológushoz kezdtem el járni, mivel a szervi gondokat elvileg kizárták, így enyhe pánikbetegségként kezelik ezt. Vitaminokat és egyéb vény nélküli nyugtatókat kezdtem el szedni és azóta mintha enyhébbek lennének a tüneteim. Szerintem egy próbát neked is megérne ha nem múlik el. Jobbulást kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!