Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha altatnak a császárhoz,...

Ha altatnak a császárhoz, akkor is kell katéter ?

Figyelt kérdés
Szóval a császár és az altatás egészségügyi okok miatt fog kelleni, mivel nem kaphatok epidurálist.
tegnap 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha altatás közben és rögtön utána fel tudsz kelni pisilni akkor nem.
tegnap 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Altatás közben hogy tudna bárki is felkelni? Egyébként katéter kell.
tegnap 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, de ha aggódsz miatta: ne tedd. Tesznek rá vazelint mikor felvezetik, semmi az egész. És amikor majd ébredsz és mindened fáj, akkor tök jó lesz h _emiatt_ nem kell szenvedni. Mászkálni majd persze kell, de rosszabb lenne ha még a vécézésen is stresszelni kéne.
tegnap 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:

2es igen pont erre próbáltam rávilágítani a kérdezőnek.

1es voltam

tegnap 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem minden altatasos műtéthez kell katéter. Műtöttek már, de nyílván nem ezzel. Nem kellett, mivel nem epiduralis mozogni tudnom kell utána. Biztos baromira fáj a császár, de fel lehet kelni.
tegnap 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor a férfiaknak mennyire fájhat a katéter felhelyezés .
tegnap 18:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ritka gusztusos lehet ahogy katéter nélkül műtét közben a saját vizeletedben fekszel és folydogál a műtőasztalról a személyzet meg abban tapicskol.
tegnap 18:59
 8/12 A kérdező kommentje:
1-2-3 órás beavatkozason nem húgyozik be az ember. Ha voltál már műtve, akkor tudod..csak ugye ez hasi műtét. Szerintem van annyi bennem, meg magas a fájdalomküszöböm, szóval felkelni feltudnék. Én a szüksegességre vagyok kíváncsi. Vagy olyan emberek tapasztalatra, akinek végeztek császárt altatásban. Ha rajtad nem végeztek, akkor a hozzaszólásod sajnos nem releváns..
tegnap 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Kétszer császároztak altatásban, mindkét alkalommal katétert is kaptam.

Ennek semmi köze a fájdalomküszöbhöz, ez alap.

tegnap 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Az altatás ellazítja az izmokat, nemcsak bevizelhetsz, be is székelhetsz.

És de, végeztek és természetesen kaptam katétert is.

tegnap 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!