Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki hogyan bírja a bezárásokat,...

Ki hogyan bírja a bezárásokat, kijárási korlátozást?

Figyelt kérdés

Gimnazista vagyok, alapvetően azért érdekel mert sok embertől, leginkább egyébként nem közvetlen érintettől, hanem szülőtől hallom, hogy "jajj szegény gyereke alig bírja meg ilyen rossz olyan rossz, hogy nem tud kimenni", én azonban valahogy nem így vagyok ezzel. Normál esetben én is szerettem hétvégente beülni városban haverokkal valahova, bulikba járni, egész nap ökörködi, azonban most, hogy ez a helyzet van, egyáltalán nincs a fentebb említettekhez hasonló kritikus szorongásom, filmeket nézek, online oktatás is van azért, és haverokkal egész nap onlin voicechaten(Discord) beszélgetünk és elvagyunk. Simán alkalmazkodtam a helyzethez, és ebben is megtaláltam a lehetőségeket, az előnyeit nézem, így teljesen kényelmesen elvagyok, nyilván hiányoznak közös dolgok amiket most nem lehet csinálni, de ebben a helyzetben ez egyértelmű.

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. nov. 26. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Ez csak az ilyen hiperszociális extrovertált embertípust zavarja, aki soha nem bír megülni a valagán, egész évben mászkál, bulikázik, meg játssza a társaság központját.
2020. nov. 26. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
jó, akkor hálás vagyok Istennek hogy egészséges vagyok, különben ha fertőzött lennék tuti én se lennék tünetmentes
2020. nov. 27. 00:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a karantén alatt bölcsebb lettem, és megtanultam csak saját magammal foglalkozni. :)
2020. dec. 16. 02:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!