Ki hogyan bírja a bezárásokat, kijárási korlátozást?
Gimnazista vagyok, alapvetően azért érdekel mert sok embertől, leginkább egyébként nem közvetlen érintettől, hanem szülőtől hallom, hogy "jajj szegény gyereke alig bírja meg ilyen rossz olyan rossz, hogy nem tud kimenni", én azonban valahogy nem így vagyok ezzel. Normál esetben én is szerettem hétvégente beülni városban haverokkal valahova, bulikba járni, egész nap ökörködi, azonban most, hogy ez a helyzet van, egyáltalán nincs a fentebb említettekhez hasonló kritikus szorongásom, filmeket nézek, online oktatás is van azért, és haverokkal egész nap onlin voicechaten(Discord) beszélgetünk és elvagyunk. Simán alkalmazkodtam a helyzethez, és ebben is megtaláltam a lehetőségeket, az előnyeit nézem, így teljesen kényelmesen elvagyok, nyilván hiányoznak közös dolgok amiket most nem lehet csinálni, de ebben a helyzetben ez egyértelmű.
Ti hogy vagytok ezzel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!