Milyen orvoshoz tudok ezzel fordulni? Nehezen veszek levegőt, olyan érzés mintha ez egyik vagy mindkét orrüregem teljesen el lenne dugulva. Nem vagyok megfázva, nem folyik az orrom.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:54
1/5 anonim válasza:
Orr-, fül-, gégészet. Nem használtál orrcseppet? Az tud ilyesmit csinálni, ha sokáig használják.
2/5 A kérdező kommentje:
Kb 1,5 hónapja van ez, eleinte használtam, mert azt hittem attól jobb lesz. Nem tudom talán 1-2 hétig vagy ilyesmi. Napi 1-2x. Ez ronthatott rajta?:/
tegnapelőtt 22:11
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az rontott rajta. Mive fűtesz? Lehet, hogy száraz a levegő? Akkor párologtass. Tegyél nedves ruhát, vastag törülközőt a radiátorra -ha az van.
4/5 anonim válasza:
Fül-orr-gége, valami gyulladás okozhatja. Lehet szteroidos orrspray kellene, de majd az orvos megmondja.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Jövőhéten a dokinál kezdek
tegnap 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!