Ekcéma. Kapok segítséget? Ez az utolsó reményem.
15:59-es vagyok
nemrég hallottam,hogy a vérehulló fecskefű nedve is jó rá.
Én mióta megszülettem kb. azóta ekcémás vagyok. Szerintem elocomot annyira nem éri meg használni, csak a durvább sebekre. Vagyis nekem azt mondta a bőrgyógyász, hogy hosszú távon káros lehet. Amit én használok annak a neve: Bioderma Atoderm PP. Ez elég drága krém szerintem, de nekem használ.
Én úgy tudom, hogy az ekcéma gyakran az asztma mellett szokott kijönni, szóval ha esetleg az vagy akkor valószínűleg emiatt van, de erről nem tok túl sokat mivel én nem vagyok az.
A másik amiről tudok, hogy örökölni lehet (pl. nálam).
Amúgy engem soha nem közösítettek ki a suliban, sőt nekem volt egy másik ekcémás oszt.társam és ő meg mindig a legnagyobb pofájú volt.
Többet nem nagyon tudok.
Elocom..de azt már írta az első válaszoló,és különböző allergia gyógyszerek pl cetrizin v fenistil+ krémek amik glycerint tartalmaznak...
Bőrgyógyászhoz is jólenne elmenned ha mostanában nem voltál.Viszont valószínű, hogy 1-2 hónap múlva kapsz csak időpontot:S(nekem is októberre akartak adni.-.-')
Jaah és kerüld a paradicsomot és a tejet ha úgy veszed észre hogy attól jön ki!!:)
1000 féle kenőcsöt kipróbáltam, de az Elocom krém még nem volt köztük, kipróbálom,köszi :)
Mádodik,ha találok valami jót, akkor szólok neked is:)
Harmadik válaszoló: Igen, az is lehet hogy mosószer vagy más anyag miatt van,kozmetikum miatt nem hiszem. A körömvirágot már próbáltam,mert oskan mondtéák hogy csodákra képes, nálam mégsem mutatta meg a tudományát:S
Negyedik: Igen, tudom hogy mi az ekcéma, csak az a szomorú, hogy(itt) az orvosok nem tudnak semmit tenni. Voltunk már allergia vizsgálaton is, persze hogy azt mutatta ki hogy semmire sem vgyok allergiás.. de én úgy veszem észre hogy ha paradicsomot eszek, vagy tejet iszok, akkor jobban kipirosodik. Ezt a kettőt már kerülöm,de ennek ellenére még most is itt van.
A fecskefüvet nem próbáltam, de meg fogom nézni.
Nincs asztmám,és nem is ekcémás senki csak én. Szóval nem örökölhettem... a kenőcs árával nem lenne gond, ahogy említettem már több 10 ezret kiadtunk értük, akor ezt is kibírnánk. Engem általánosban azért közösítettek ki.. mert nagyon csúnya volt,semmi sem használt, egy barátom sem volt, mondanom sem kell szörnyű volt.... és nem teszem megint kockára az egészet.. :S
Köszönöm mindenki válaszát, örülök hogy ennyien írtatok:)
Válaszok jöhetnek még,hátha okosabb leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!