Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kell tenni férfiként ha...

Mit kell tenni férfiként ha egy nő rosszul lesz?

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés tudom. Lennél egy utcában és rosszul lenne egy hölgy eszméletét vesztené , nem lélegezne újra kellene éleszteni. Én nem merném őszintén mondom mert mi van ha elkezdeném a szívmasszást erre felkel és annyit fog fel, hogy fekszik a földön és valaki taperálja a melle körűl, nincsenek kamerák és ha megvádol, hogy szexuálisan zaklattam? Kabátban lenne, le kellene min. venni mert képtelenség úgy megkezdeni az újraélesztést ha rajta van a vastag ruha.

Férfinél egyértelmű, leszeded a ruhát és kezded a mellkas nyomogatást.

Vagy butaság ez a kérdés?

2020. okt. 27. 09:39
1 2 3
 21/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
Kabátban pl. nem hallod a szívverését. Ha meg levetkőzteted, akkor ugyanott vagy, mint amitől a Kérdező tart. Azt, hogy a mellkasa emelkedik-e vagy nem, azt látod, hogy szuszog-e azt hallod, érzed hogy van-e pulzusa, jó oké azt megértem, hogy az artériákat nem tudja egy laikus hogy kell nézni, de megrázod a vállainál és ha éber, akkor valamit reagál rá. Egyébként, hogy ha elkezded nyomkodni a mellkasát, de eszméleténél van mégis, akkor úgyis megmozdul vagy le akarja lökni a kezed magáról.
2020. okt. 27. 18:14
 22/25 anonim ***** válasza:
oké köszi! tényleg! bár remélem nem leszek soha ilyen helyzetben, de jó tudni mit tehetek meg amivel tuti nem ártok.. mert hétköznapi emberként úgy vagyok vele, hogy csak ne ártsak... ha ilyen helyzetbe kerülök segítsek és véletlenül se tegyek semmi olyat amitől rosszabb lesz a helyzet... :)
2020. okt. 27. 18:33
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ilyenkor egy dologgal tudsz ártani, ha semmit nem csinálsz.
2020. okt. 27. 18:54
 24/25 Munkavedelem ***** válasza:
100%

20-as és 23-as hozzászólónál a pont!

Ha nem ébreszthető, akkor egyedül a légzését kell megfigyelni.

Ha nem lélegzik, akkor nem él. A 112 hívásával egyidejűleg, azonnal el kell kezdeni nyomni a mellkasát! Folyamatosan a mentők kiérkezéséig!

Nincs pulzusvizsgálat és nincs befújás sem. Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

Ezen a csatornán megtalálod a választ minden félelmedre/kérdésedre:

[link]

[link]

Ha nem nyílik a 2 link, keress rá a "Logikus Elsősegély" nevű Youtube csatornára!

Sok sikert! 😉

2020. okt. 28. 06:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát azért nem hiszem hogy létezik ennyire hülye nő kérdező. Hisz megmented.
2020. okt. 29. 17:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!