Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kell tenni férfiként ha...

Mit kell tenni férfiként ha egy nő rosszul lesz?

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés tudom. Lennél egy utcában és rosszul lenne egy hölgy eszméletét vesztené , nem lélegezne újra kellene éleszteni. Én nem merném őszintén mondom mert mi van ha elkezdeném a szívmasszást erre felkel és annyit fog fel, hogy fekszik a földön és valaki taperálja a melle körűl, nincsenek kamerák és ha megvádol, hogy szexuálisan zaklattam? Kabátban lenne, le kellene min. venni mert képtelenség úgy megkezdeni az újraélesztést ha rajta van a vastag ruha.

Férfinél egyértelmű, leszeded a ruhát és kezded a mellkas nyomogatást.

Vagy butaság ez a kérdés?

2020. okt. 27. 09:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A munkahelyem szabályzatát idézem:

Ha egy nő jelenti a felettesének, hogy valaki zaklatja, az illető munkaviszonyát azonnali hatállyal (a gyakorlatban mielőtt a nő kijön a főnök irodájából) megszüntetik és kikísérik a portán kívülre.

(feltűnt? nem kell indokolni, bizonyítani, nincs helye jogorvoslatnak)

(Megjegyzés: A cég egy hatalmas multi)

2020. okt. 27. 13:04
 12/25 anonim ***** válasza:
11. Úristen. Ez már nagyon gáz.
2020. okt. 27. 13:06
 13/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez lehet, viszont itt újraélesztésről van szó utcán roaszullévő nő esetén.
2020. okt. 27. 14:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Tehát ha valakivel rosszban van a nő csak szól ,hogy zaklatja és ennyi. Érdekes.
2020. okt. 27. 14:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Azért mielőtt megpróbálsz valakit újraéleszteni, nézd meg, hogy nem dobog-e a szíve... ehhez nem kell levetkőztetni, de valóban "taperolni" igen.. Ezt csak azért írom, mert dobogó szívre ha te rányomsz, nagyobb kárt teszel... tilos dobogó szívre nyomni! Amúgy kizártnak tartom hogy miután én rosszul lennék és arra térek magamhoz hogy ott egy pasi aki "fogdos"- egyértelmű lenne, hogy segíteni próbál és nem szexuálisan zaklatni :)
2020. okt. 27. 14:41
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó, bocsi, de ez hülyeség. Csak légzést nézünk,10 másodpercig, hallod, is ha van, látod is hogy emelkedik a mellkasa,meg érzed a lehelletet az arcodon. Ha nincs légzés keringés sincs. Semmi taperolás nem kell,csak a beteg arca fölé kell hajolni.
2020. okt. 27. 14:46
 17/25 anonim ***** válasza:
jogos a légzés figyelése.. de amikor nekem tanították az újraélesztést akkor aki tartotta a tanfolyamot, mondta, hogy minden esetben győződjünk meg arról hogy nincs szívdobogás ha kell akkor úgy hogy kézzel próbáljuk érezni... szerencsére még nem kellett senkit ellátnom semmilyen szinten, de belegondolva ez egy nagyon hirtelen jött stresszes helyzet, persze látszik ha nem vesz levegőt.. de szerintem megnézném hogy tutira nem dobog-e a szíve, mert azt nagyon belénk sulykolta hogy nehogy rányomjunk ha dobog.. :)
2020. okt. 27. 15:01
 18/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szívdobogást nem kell figyelni, nyaki artéria vagy a csuklón nézni elegendő, illetve emelkedik-e a mellkas. Ha az nincs, akkor nem megfelelő a keringés.
2020. okt. 27. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
nyaki artéria-véna... (emelkedett mellkast persze látja az ember rögtön).. ezt egy végzett eü-s dolgozó gyorsan kitapintja... de egy "halandó"??? - magamból indulok ki... nem az artériákat keresném hanem ráfeküdnék a mellkasára hogy hallom-e - .érzem-e a dobogást.. mielőtt elkezdem nem csak lélegeztetni de a szívét is újraéleszteni...
2020. okt. 27. 17:58
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Akkor aki nektek oktatta egy idióta volt,már bocs. Protokollok vannak,azt kell tanítani,ha nem lélegzik akkor nyomod. Pont. Ha véletlenül ver a szíve és rányomsz,akkor sem fog semmi történni.
2020. okt. 27. 18:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!