Normális, hogy már 9 napja várok a Covid tesztre?
Múlt hét elején jöttek a tünetek (hőemelkedés, gyengeség, fulladás, szaglás elvesztése) a dokim elvileg Kedden megkérte a tesztet, a mai napig nem történt semmi. Közben a munkahelyemről már zargatnak, hogy mikor megyek dolgozni.
Felhívtam a mentőket, közölték, hogy nem látják a nevem a rendszerben. Felhívom a dokim, ő meg felháborodottan közölte, hogy lejelentett és mit képzelek én magamról, hogy ilyeneket gondolok róla.
Eleve alig akarta megkérni a tesztet, forró tea+C vitamin kúrát ajánlott.
A lázam elmúlt, de fulladás + szaglás elvesztése még mindig fenn áll.
Katasztrófa az egészségügy.
Fulladsz,és a szagokat sem érzed.
9 nap után még mindig vársz a tesztre.
AZ orvosod meg egy s.ggfej.
1! Mitöl lenne ez normális szerinted???
Kérdezö: Nem normális! Felelötlen szervezetlenség, esetleg tudatos népirtás???
#2: azt mondta, hogy bebugyolálva C-vitaminnal felturbózott tűzforró teát óvatosan kortyolgatva a legjobb gyógymód, és nincs ebben a vírusban semmi extra, csak egy kicsit durvább influenza.
#3: én most attól fosok a legjobban, hogy elveszítem a munkámat.
Mióta vannak tüneteim ki sem mozdultam itthonról, a szomszéd csaj segít a bevásárlásban.
És ezt írom mindenkinek: 20 éve nem voltam lázas, ez a f0s meg ledöntött szépen a lábamról, 34 éves férfi fagyok.
persze,csak ha megfulladsz akkor a C-vitaminos tea szrt sem ér.
Az orvos meg nem tudom,hogy miért mondd ilyeneket,ha a kutatók sem tudnak sok mindent.
Ha a mentok nem latnak a rendszerbe, akkor hiaba varod, bizony nem jelentett le!
Kerd meg a mentost, hogy vegyek fel a kapcsolatot a dokiddal, mert o keptelen ra te pedig 9napja varsz a tesztre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!