Hogyan százalékoltathatnám le magamat? Gyakorlatilag a munkahalyemen csak 'félember vagyok és mindent azonnal elfelejtek...... . Mit tehetek???
Részöregségi nyugdíj igénylése? (Létezik alzheimer-kóros állapot, demencia is - akár már sajnos alig 50 év felett is.)
Volt ilyen tapasztalatom közvetlen ismeretségi körömben (alig 52 éves SÚLYOS STROKE és 65 évesen elhalálozás.)
De nem az lehet a kiváltó ok, hogy ROSSZ A FŐNÖKKEL a viszony? (Másvalakit vennének fel a helyedbe?!)
Ui: Nyugdíjbiztosító Főigazgatóságnál lehet személyesen érdeklődni - előzetes telefonos egyeztetés után.
Állítólag mostanában alakulnak olyan munkahelyek, ahol Pesti Szomszédok néven valamilyen Diákszövetkezeti mintára vesznek fel nyugdíjkorhoz közelítőket - Nyugdíjas Szövetkezetnek hívják.
Munkaerő-közvetítő, illetve kölcsönző mintában. (Állítólag "védett" munkahelyek és "csak" 1000 ft a tagság egy évre, ha Valaki dolgozni akar különböző ágazatokban - leginkább orvosírnokot keresnek, valamelyik internetes cikkben azt olvastam.)
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat portálja - (vali.ifka.hu ezen kívül ujratervezes.nive.hu.) Ezeket keresgesd!
Ui: területileg illetékes Munkaügyi Hivatalban is lehet regisztrálni - bár már nem tapasztaltam ugyanolyan segítőkészséget, mint a 2006-2014-ig tartó időszakban anno.
Üdv: 46/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!