Szédülésre, bizonytalan járásra, ki mit tudna ajánlani? Szoktam nyaktornát alkalmazni , stb Sajnos nem segít semmi.
Egeszen biztos vagy abban, hogy ez szedules? Mert meg a panikbetegsegem megelozo fazisaban en is szedulesnek hivtam ezt a bizonytalan, fokuszalni nem tudo erzest. Eleinte kigyogyultam belole, husz eve durva volt, gyogyszer segitett.
Persze nem mondom, hogy neked is ez van, de gyakoribb, mint gondolnad.
Persze azert, mert a panikbetegseg rengeteg ijeszto testi tunetet is produkal, lehet szervi oka, es utana kell jarni. Csak ha nincs semmi, merul fel, hogy ez is psziches. Ossze is tud adodni, egy valodi erzesre raerosit a szorongas.
1-es vagyok, pl kosza valodi szedules miatt nem tudok otthon hajat festeni, mert azota a mosdoba hajlasnal szinte elajulok. Viszont ha nem hajmosasrol van szo, siman le tudok hajolni.
Persze, nezesd meg, amit szedulesnel szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!