Mit teszel, ha azt látod, hogy valaki nem hordja a maszkot?
Figyelt kérdés
Én biztosan örömmel fogadom a maszktalan emberrel találkozom. Tutira rámosolygok!
Mivel sosem hordom, ezután sem fogom. Volt szerintem mindenkinek cirka fél éve, hogy rájöjjön, hogy mi is történik valójában.
2020. szept. 9. 21:28
41/42 anonim válasza:
Amúgy anyukádék néha nem szoktak rádszólni, hogy ne a gép előtt cseszd el az egész napodat? Gondolom akkor te abban se hiszel, hogy létezik bármifajta vírus a világon nem? Irigylem azt a rózsaszín buborékot, ami téged körbevesz.
42/42 anonim válasza:
Jujjj hat ezt biztos nem olvasom végig de meggyőzni sem foglak hogy miert vagy buta.
Szimplán mem tudom hogy sírjak e vagy nevessek amiért ennyire sok az idiota...az a baj hogy úgy sem fogod fel és úgy sem AKAROD felfogni hogy letezik a vírus és hogy miert kell maszkot hordani ...
De az is elég nevetseges hogy egy hülye maszk miatt ennyire lázadnak az emberek de azért már nem lázadnak hogy elmaradott az ország és szarul él a többség és stb stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!