Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha azt látod,...

Mit teszel, ha azt látod, hogy valaki nem hordja a maszkot?

Figyelt kérdés

Én biztosan örömmel fogadom a maszktalan emberrel találkozom. Tutira rámosolygok!

Mivel sosem hordom, ezután sem fogom. Volt szerintem mindenkinek cirka fél éve, hogy rájöjjön, hogy mi is történik valójában.

#diktatúra #kamu #Orbán a koronás király #Korona fas zság
2020. szept. 9. 21:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
17# persze mennyi halálos beteg, csak elmondom elvtárs hogy mindegyiknek volt alapbetegsége. Milyen érdekes hogy a 65 év felettiekre veszélyes. Vajon miért? Mert alapból 65 év felett már rezeg a halálozási ráta.
2020. szept. 9. 22:06
 22/42 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy ugorj a tesztről.

Betegek voltak a környezetemben ilyen tunetekkel. Mar akkor beszelt rola, mielott teszt volt.

2020. szept. 9. 22:08
 23/42 A kérdező kommentje:

Egy dolog biztos!

Az életemre teszem fel! Ismétlem az életemre teszem fel hogy ez az egész egy kamu.

A korona vírus akitől ti rettegtek az az orsós viktor.

Koronás király = Orbán elvtárs.

2020. szept. 9. 22:09
 24/42 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, figyi, én nem akarom vitába hajszolni magam, bár lehet ezzel már elkéstem, na mindegy. Egyet mondok még és végeztem Kövér elvtárs. Ez a szenny koronavírus láthatatlan, bioszos vagyok, tudom, hogy milyenek ezek a szemét láthatatlan, de valós dolgok. És az lényeg, hogy sajnos vagy nem sajnos, de meg kell felelni az előírásoknak, így vigyázhatsz magadra is, a családodra is meg igazából mindenkire.
2020. szept. 9. 22:11
 25/42 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy jól mondtad, régen tényleg Orsós Viktor volt a neve. Na piece. :)
2020. szept. 9. 22:12
 26/42 A kérdező kommentje:

#23 Hát szíved jogod elhinni. Én pedig határozottan mondom hogy politika.

A világ (bolygó) nagyfejesek kemény diktaturája. Ország vezetőire gondolok az egész bolygon

2020. szept. 9. 22:13
 27/42 A kérdező kommentje:

Bocs de Orsós Jól átmosta az agyad. Nem mondták még neked, hogy cigányba sose bizzál mert hazudik?

2020. szept. 9. 22:14
 28/42 anonim ***** válasza:
Jó, tényleg az utsó, ebben igazad, én is hallottam ezt. És elhiszem, nekem csak az a véleményem, hogy jobb felvenni, mert ha van korona, akkor megvéd(het) tőle a maszk.
2020. szept. 9. 22:15
 29/42 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, ezzel most megfogtál. Megtartom ezt a mondást, köszi.:. De nem Orsós miatt hiszek egy kicsit ebben a koronában, hanem, mert a közvetlen környezetemből fertőződtek meg jó sokan és haltak is meg :(
2020. szept. 9. 22:18
 30/42 A kérdező kommentje:

#28 Ok akkor gumikesztyűt is húzzál mert mindenki megfogdosta a dolgokat.

Apropó: Mégegyszer leírom aztán én befejeztem. Korona vírus az orbán.

Szerintem az orsós a kanapéba szét neveti az agyát hogy az emberek 95%-a jól megette az egészet.

2020. szept. 9. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!